First Minute 2021

Kedves Utasaink!

A 2020-as év mindannyiunkat váratlan és nehéz helyzetek elé állított, sokunk számára jelentett megpróbáltatást ezek kezelése és a nehézségek leküzdése. Az Unitravel Utazási Iroda is hosszú és küzdelmes időszakon van túl, de a csapatunk kitartása és utasaink pozitív hozzáállása nem volt hiába való.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk megújult weboldallal és fantasztikus előfoglalási ajánlatokkal várja az új szezont, a régi és új ügyfeleinket egyaránt, vagyoni biztosítékunkat 2021-re is az ATLASZ biztosításokat nyújtó Colonnade Insurance SA-nál kötöttük meg. Bízunk abban, hogy a mostani helyzetben is sokan vannak, akik nem felejtik el, hogy a nyár jövőre sem marad el!

Utazni jó!
Az utazással szerzett élmény nem pótolható és mindig kellemes emlék marad!
Görögország, Spanyolország, Málta és Ciprus várja Önt! Városlátogató programjaink – London, Róma, Barcelona, Madrid, Dubai - továbbra is magyar nyelvű idegenvezetéssel indulnak.
Ajánlataink már elérhetőek a megújult weboldalunkon (www.unitravel.hu), Nyaralóprogramjaink és Városlátogatásaink listáját hamarosan tovább bővítjük új úticélokkal. Kérjük, tekintsék meg ajánlatainkat és foglaljanak most akciós áron, vegyék igénybe előfoglalási árainkat és speciális kedvezményeinket.

A hirdetésekben szereplő áraink a repülőtéri illetéket is tartalmazzák!
Társaságunk is elkötelezett azon irány tekintetében, hogy a hirdetésekben látható árak minden kötelezően fizetendő összeget tartalmazzanak. Ennek megfelelően a hirdetésekben már a teljes árat találhatják meg, a weboldalunkon kizárólag a kalkulációs résznél lesz elérhető az árak részletezése. Ahogyan előző években, így a jövőben is ajánljuk, hogy vegyék igénybe a csoportos transzfereinket a célterület repülőtere és a szálláshely közt!
Biztosítások tekintetében továbbra is az ATLASZ utasbiztosítás speciálisan kedvezményes Classic, Prémium és Privileg módozatait, valamint az ATLASZ útlemondási biztosítást ajánljuk Önöknek, melyek együttkötésekor az útlemondási biztosítás önrésze 0%!

Foglalás 0% előleggel
2021.03.31-ig 0% előleg befizetésével foglalhatja le 2021. évi utazását. Az utazás díjának 40%-a legkésőbb 2021.03.31-ig esedékes. Amennyiben az előleg nem kerül befizetésre, úgy a foglalást automatikusan lemondottnak tekintjük és töröljük rendszerünkből.

Foglalás 20% előleggel – Repülős utazások esetén extra kedvezmények
Azon utasainknak, akik 2021.03.31-ig 20% előleg befizetésével foglalják le repülős nyaralásukat vagy városlátogató programjukat az útlemondási biztosítást AJÁNDÉK-ba adjuk. 
Az utazás díjának további 20%-a 2021.03.31-ig, a foglalás fennmaradó 60%-a az utazást megelőző 30. napon esedékes.

Törzsutas kedvezmények
Mindazok akik 2019. és 2020. évben velünk elutaztak, valamint azok, akik a 2020-as évben végleges foglalással rendelkeztek, de a járványhelyzet miatt nem tudtak elutazni - számukra az előfoglalási árból további 2% kedvezményt biztosítunk az utazási csomag alapárából (a weboldalon a Kalkuláció részben található). A kedvezmény más kedvezményekkel (Bónusz, stb.) nem összevonható.

Lemondás 2021.03.31-ig díjmentes
Az ügyfeleink felelős döntését segítendően a beérkező foglalásokat 2021. március 31-ig szabadon lehet módosítani vagy akár le is mondani kötelezettségvállalás nélkül, az Unitravel ezen időpontig nem számít fel semmiféle költséget.


Várjuk foglalásaikat, érdeklődéseiket!

Kérdés esetén kérjük, vegyék fel a kapcsolatot irodánkkal az alábbi elérhetőségek egyikén hétfőtől-péntekig 09:00-15:00 h között:

Tel: +36 1 302 1295
E-mail: ugyintezes@unitravel.hu


Üdvözlettel:

Unitravel Utazási Iroda