Last minute

First minute

Kiemelt ajánlataink

Egyesült Arab Emírségek
Dubai
2023.04.24 - 05.02 (Reggeli)
399 900 Ft-tól
Jordánia
Amman
2023.05.03 - 05.08 (Félpanzió)
479 900 Ft-tól
 
Korfu, Paleo Art Hotel 4* 
Félpanziós vagy AI ellátással! 
 
Rendkívül jó áron,
már 254.900 Ft-tól!

 
Nyugat Kréta, Manos Palace 4* 
Családoknak 2 légterű elhelyezés! 
 
Reggelivel,
már 287.900 Ft-tól!

 
Kréta repülővel, Dimitra apartmanház
Új a kínálatunkban! 
 
Akár nagyobb társaságoknak is,
már 178.900 Ft-tól!

 
Kefalónia, Palatino Htl. 3* 
Rendkívül jó elhelyezkedéssel! 
 
Újdonság,
már 233.900 Ft-tól!

Raffles Seychelles 5*

Szállás leírás

A Raffles Seychelles-szigeteken minden megtalálható, amire csak vágyhat, akár pihenésre és kikapcsolódásra van szüksége, akár egy teljes, egyedülálló tevékenységekkel teli útitervre. A Raffles Seychelles-szigeteken a magánvillák magánya és elszigeteltsége párosul a természettel való eggyé válás érzésével. A világ egyik legtávolabbi célpontja, az Indiai-óceánban fekvő Praslin-sziget számtalan tevékenység kiindulópontja, és olyan természeti csodák otthona, mint az UNESCO világörökségi helyszínek.

Szobák

A domboldalban megbújó medencés villák kb. 125 négyzetméteresek, és ideálisak azok számára, akik egy nyugalmas nyaralóhelyet keresnek. A belső tereket modernül rendezték be, valamint mindegyikhez tágas, kültéri pavilon tartozik, ahol napozóágyak vannak egy merülőmedence mellett. A villához jól felszerelt fürdőkádas fürdőszoba tartozik.

Az óceánra néző medencés villák szintén kb. 125 négyzetméteresek, és a paradicsomi környezet kellős közepén helyezkednek el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az opálos színű óceánra. A kortárs stílusban tervezett villákat természetes fény világítja meg, és a fürdőből is gyönyörű kilátás nyílik az óceánra. A kültéri pavilonok és a tágas terasz mellett egy merülőmedence kapott helyet

Étkezési rend

Reggelivel, félpanziós és teljespanziós ellátással foglalható.

A Curieuse étteremben gasztronómiai utazást tehet Indiától kezdve Kínán át egészen Délkelet-Ázsiába.

Kezdje a napot a Losean étteremben gyümölcsökkel, gabonapehellyel, péksüteményekkel, finom felvágottakkal és sajtokkal vagy frissen sült tojással. Esténként akár a kertben is vacsorázhat gyertyafényben, míg hallgatja a tenger moraját.

A medence melletti étteremben könnyű fogásokat kérhet egy fárasztó nap után.

A Sushi Roomban a legfrissebb tengeri ételeket élvezhetik.

A Danzil bárban illatos koktélok mellől élvezheti a kilátást az óceánra.

Tengerpart

A szállodához gyönyörű, fehérhomokos strand tartozik.

Hasznos információk

A hotel kiváló wellness szolgáltatásokat nyújt, és míg relaxál, élvezheti a kéklő kilátást az óceánra, a zöldellő kertekre és a drámai sziklákra. Az animátorok izgalmas és emlékezetes családi-és gyerekprogramokat szerveznek, lehet kézműveskedni, vetélkedőkön részt venni vagy sportolni. A környéken számos helyen búvárkodhatnak felár ellenében.

Tipp

Kapcsolódjon ki közvetlenül a fehérhomokos tengerparton, és pihenjen egy gyönyörű villában!

Általános információk

A Seychelle-szigetek vízummentes ország, ami azt jelenti, hogy nincs vízumkötelezettség az utazni kívánó személyek számára, kivéve a koszovói útlevéllel rendelkezők számára, mivel a Seychelle-szigetek nem ismeri el Koszovó államot, ezért a beutazás nem engedélyezett. Bár a Seychelle-szigetekre való beutazáshoz más útlevéllel rendelkezőknek nem szükséges vízum, a látogatóknak mindazonáltal rendelkezniük kell érvényes útlevéllel vagy más, a Seychelle-szigetek kormánya által elismert úti okmányokkal a beutazáshoz.
Az útlevélnek a tervezett tartózkodás idejére, a tulajdonos származási vagy lakóhely szerinti országba való visszaérkezéséig érvényesnek kell lennie.

Látogatói engedélyt a Seychelle-szigetekre való megérkezéskor állítanak ki a nyaralás, üzleti céllal, barátok vagy családtagok meglátogatása céljából érkező utazók számára, akik megfelelnek az alábbi feltételeknek:
1. nem tiltott bevándorló;
2. nem rendelkezik olyan érvényes engedéllyel, amely a Seychelle-szigeteken való tartózkodásra jogosít;
3. rendelkezik a látogatás időtartamára érvényes menettérti jeggyel vagy továbbutazásra jogosító jeggyel;
4. rendelkezik megerősített szállással; és elegendő pénzeszközzel rendelkezik a tartózkodás időtartamára. (legalább 150 USD vagy ennek megfelelő összeg naponta).
5. A Seychelle-szigetekre történő be- és kiutazáskor minden utazónak teljesítenie kell a bevándorlási eljárásokat.
Kérjük, kattintson ide:
https://seychelles.govtas.com/
A Seychelle-szigetekre csak az Egészségügyi Minisztérium írásos engedélyével lehet beutazni, illetve onnan kiutazni.
Igényelje a kötelező egészségügyi utazási engedélyt a Seychelle-szigetekre:
https://seychelles.govtas.com
A Seychelle-szigeteki látogatást megelőzően az egészségügyi követelményekkel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: http://www.health.gov.sc.

Utazási információ

A Seychelle-szigeteknek csak egy nemzetközi repülőtere van, Mahe. Ha a szálloda egy másik szigeten van, akkor a legjobb, ha a repülőjáratot úgy választjuk, hogy a turisták a lehető legkorábban, reggel érkezzenek Mahe-re. A szigetek közötti transzferek kompokkal, az Air Seychelles belföldi járataival és helikopterekkel lehetségesek. A belföldi járatok nagy gyakorisággal és szinte óránként indulnak olyan népszerű célállomásokra, mint Praslin.
Egy dolgot nem szabad elfelejteni: a helikopteres repülések csak nappali órákban vehetők igénybe. Az utolsó komp este 6 órakor indul Mahe-ről. A hajózás az időjárási viszonyoktól is függ, ezért mindig érdemes több időt hagyni, ha a tenger zordabbá válik. A visszaútra pedig mindig az esti időpontokat érdemes választani.

Nászutas, házsassági évfordulós és születésnapi ajánlat

A születésnapjukat vagy a házassági évfordulójukat a nyaralás alatt ünneplő vendégeket tortával köszöntik.

Nászutasoknak szóló ajánlatunk:

Érkezéskor meglepetés várja Önöket a szobájukban, és egy kb. 30 perces páros masszázst kérhetnek.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az esküvőtől számított 12 hónapon belül lehet igénybe venni az ajánlatot. Évforduló ünneplése esetén a dátumnak a tartózkodás idejére kell esnie.

Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy az ajánlat csak érvényes házassági anyakönyvi kivonattal vehető igénybe. Amennyiben a dokumentum nem kerül bemutatásra legkésőbb bejelentkezéskor, sajnos nem jogosult a szálloda nászutas csomagjára.

Repülőtéri transzfer

Praslin szigetére belföldi repülővel vagy komppal lehet eljutni.

Ha a belföldi járatot választja, az árak a következők:

Az Air Seychelles járatai napi rendszerességgel közlekednek.

 Az árak személyenként értendők (egyirányú Transzfer)
 Személyenként 12 éves kor felettGyermekenként 2-11 éves korig, beleértve.Csecsemőnként 0-1 éves korig inkl.

Mahe és Praslin között:

132000 HUF113520 HUF31680 HUF
Praslin és Mahe között:132000 HUF113520 HUF31680 HUF

 ** A poggyászfelesleg díja közvetlenül a repülőtéren fizetendő, és előzetes értesítéssel változhat.

Minden ár változhat. Bár minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy kellő időben értesítsük az esetleges emelésekről.

FONTOS INFORMÁCIÓ:
A repülőgép típusa és terhelési tényezők:
A belföldi hálózatot három Twin Otter üzemelteti, naponta több mint 20 induló járat közül választhat, mindegyik repülőgép legfeljebb 16 vendéget szolgál ki.
Bejelentkezési idő:
A bejelentkezési idő 1 órával az indulási idő előtt zárul.
Repülési idők és biztonság:
Éjszakai repülés csak Mahe és Praslin repülőterére/ről lehetséges. A szigeti leszállópályák esetében a vizuális repülési szabályok érvényesek, általában 06:00 és 18:00 óra között. A légitársaságok fenntartják a jogot, hogy a rossz időjárás vagy a rossz látási viszonyok miatt késleltessék/lemondják a járatot, és kizárják az ezzel kapcsolatos felelősséget.
Biztosítás:
Az ügyfél(ek) kizárólagos felelőssége annak biztosítása, hogy megfelelő, átfogó utasbiztosítással rendelkezzenek, amely fedezi saját magukat és/vagy bármely eltartottjukat/utazó társaságukat a járattörlés vagy -megszakítás, orvosi/evakuációs/visszaszállítási költségek, valamint a személyes tárgyak sérülése/vesztesége tekintetében.
Az utas adatai:
Minden 2 évesnél idősebb utasnak be kell kötnie magát a saját ülésébe. A 0-1 éves korú csecsemőket egy felnőtt ölébe lehet kötni.
Poggyász és önrész:
A szállodákban poggyászmegőrzési lehetőség áll rendelkezésre. A légitársaságok puha, hajlékony csomagokat ajánlanak a fedélzeten. Biztonsági okokból külön kell gondoskodni a felesleges poggyászról.

Poggyászpótlék
Az új poggyászstruktúra mostantól a feladott poggyászok száma helyett a teljes súlykoncepció alapján kerül meghatározásra.
A Mahe és Praslin között utazó vendégek mostantól 23 kg feladott poggyászra és további 5 kg kézipoggyászra jogosultak. A 2 év alatti csecsemők esetében továbbra is a jelenlegi 10 kg feladott poggyász és 5 kg kézipoggyász megengedett súlya érvényes. A feladott poggyász mérete nem haladhatja meg a 75 cm x 43 cm x 90 cm-es maximális méretet, megfelelően csomagolva és felcímkézve kell lennie. Az elfogadható kézipoggyászok közé tartozik a kézitáska (legfeljebb 55 cm x 40 cm x 20 cm), laptop, táska, vékony hátizsák vagy aktatáska.
"A túlsúlyos poggyásszal utazó ügyfeleknek a túlsúlyt közvetlenül a belföldi terminálon kell rendezniük a becsekkoláskor, vagy a járat indulása előtt kapcsolatba léphetnek a légitársaság Cargo osztályával. "
A Praslinra és Praslinről csatlakozó nemzetközi járatról átmenő jeggyel rendelkező vendégek számára az eredeti utazási helyről származó jegyükön feltüntetett poggyászmennyiséget engedélyezik.
Felhívjuk a vendégek figyelmét, hogy a nemzetközi törzsutasprogramok nem érvényesek az Air Seychelles belföldi járatain.
Csomagolás
Minden feladott poggyászt megfelelően kell csomagolni, és megfelelő módon fel kell címkézni. Az újrafelhasználható bevásárlótáskák, a nyomtatott műanyag zacskók és a túlméretes nyitott táskák egyetlen járaton sem fogadhatók el feladott poggyászként.
Átszállás a járaton:
Az Air Seychelles fenntartja magának a jogot, hogy bármely járatának indulását késleltesse, más járatot indítson, megszakítsa vagy törölje, amikor ez ésszerű módon, biztonsági, védelmi vagy műszaki okokból szükséges. Az Air Seychelles ugyanezeket a jogokat gyakorolhatja olyan működési okokból is, amelyek nem állnak az Air Seychelles ellenőrzése alatt. A VENDÉGET minden esetben haladéktalanul értesíteni kell.

Az alábbi listából kiválaszthatja az autó típusát Mahe & Praslin szigetén:

Privát transzferek (egyirányú)Úti cél Autónként / szolgáltatásonként
 STANDARD Személyautó (Maximum 3 fő) Repülőtérről / mólóról / HeliStopról / kikötőből bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 38220 HUF
 PREMIUM Személyautó (maximum 3 fő) Repülőtérről / mólóról / HeliStopról / kikötőből bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 79440 HUF (BMW X5 SUV vagy PORSCHE Cayenne vagy bármely más luxusautó)
 PREMIUM Privát kisbusz (maximum 5 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe sziget 105840 HUF (Elektromos Mercedes Vito)
 Privát kisbusz (01-06 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva Mahe/Praslin-szigetek 67620 HUF
 Privát kisbusz (01-09 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 79380 HUF
 Privát autóbusz (01-22 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 108780 HUF
 Poggyászszállítás: Személygépkocsival történő transzfer esetén 3-nál több poggyászt szállító ügyfelek számára kötelező. Mahe/Praslin Islands 29400 HUF
A poggyászszállítás kötelező a 3-nál több poggyásszal utazó ügyfelek számára. A fent megadott ár maximum 5 darab poggyászra vonatkozik. Az 5 poggyászdarabon felül minden további poggyászdarab után 7060 Ft felárat kell fizetni.

Ezt a fajta transzfert a Cat Cocos Inter Island Boats Ltd. biztosítja.

A kikötői transzfer díjai:

Osztály:MAHE/PRASLIN/MAHE (az árak irányonként értendők)
 Felnőttenként 12 év felett:Gyermekenként 02-11 éves korig inkl:
Turistaosztály (Főfedélzet - a szabad helyek függvényében)26460 HUF14700 HUF
Turistaosztály (Felső fedélzet - a szabad helyek függvényében)29400 HUF17640 HUF
Business osztály35280 HUF20580 HUF
Gyermekpolitika (02 év alatt)Ingyenes, ha a szülőkkel utazik

Feltételek és feltételek:
- A beszállás 30 perccel az indulási idő előtt kezdődik // A beszállókapu 5 perccel az indulás előtt bezár.
- Fenntartjuk a jogot, hogy felülvizsgáljuk árainkat, amennyiben az üzemanyagárak és az állami adók jelentősen emelkednek.
- Azok az ügyfelek, akik lemaradnak a La Digue/Mahe vagy Mahe/La Digue útról, csak a Praslin/Mahe vagy Mahe/Praslin szakaszra használhatják fel a jegyüket. A Praslin és La Digue közötti alternatív transzfereket az ügyfeleknek közvetlenül az adott üzemeltetővel kell rendezniük.

- Poggyászpótlék fizetett ülésenként:
(a) Kísérő poggyász
A Cat Cocos szigeteken turistaosztályon utazó, a Mahe-Praslin vagy Mahe-La Digue szakaszokra érvényes jeggyel rendelkező utasok személyenként 30 kg kísérő poggyászt vihetnek magukkal. A megengedett 30 kg-ot meghaladó többletpoggyászért 1765 Ft-ot kell fizetni kilogrammonként. A Cat Cocos szigeten Business osztályon utazó, a Mahe-Praslin vagy Mahe-La Digue szektorra érvényes jeggyel rendelkező utasok számára személyenként 40 kg kísérőpoggyász megengedett. A megengedett 40 kg-ot meghaladó többletpoggyászért 1765 Ft-ot kell fizetni kilogrammonként.

(b) Kísérő nélküli poggyászok
1765 Ft KG-nként 50 kg-ig // 50 kg felett: 2350 Ft KG-nként

Raffles Seychelles képgaléria

Indulások és árak

Indulás:
Nap/éj, közlekedés:
Ellátás:
Lista ár
(Ft-tól/Fő):
Aktuális ár
(Ft-tól/Fő):
Kalkuláció
és foglalás
2023.03.29.
10/7 BUD
Reggeli
2.860.584.-
2.449.496.-
Betelt
2023.04.05.
10/7 BUD
Reggeli
3.437.688.-
2.940.035.-
Betelt
2023.04.12.
10/7 BUD
Reggeli
3.186.008.-
2.726.107.-
Betelt
2023.04.19.
10/7 BUD
Reggeli
2.928.872.-
2.507.541.-
Betelt
2023.04.26.
10/7 BUD
Reggeli
2.787.500.-
2.387.375.-
Betelt
2023.05.03.
10/7 BUD
Reggeli
2.734.832.-
2.342.607.-
Betelt
2023.05.10.
10/7 BUD
Reggeli
2.418.824.-
2.074.000.-
Árkalkuláció
2023.05.17.
10/7 BUD
Reggeli
2.418.824.-
2.074.000.-
Árkalkuláció
2023.05.24.
10/7 BUD
Reggeli
2.315.864.-
1.986.484.-
Árkalkuláció
2023.05.31.
10/7 BUD
Reggeli
2.418.824.-
2.074.000.-
Árkalkuláció
2023.06.07.
10/7 BUD
Reggeli
2.418.824.-
1.844.118.-
Árkalkuláció
2023.06.14.
10/7 BUD
Reggeli
2.418.824.-
1.844.118.-
Árkalkuláció
2023.06.21.
10/7 BUD
Reggeli
2.418.824.-
1.844.118.-
Árkalkuláció
2023.06.28.
10/7 BUD
Reggeli
2.682.164.-
2.041.623.-
Árkalkuláció
2023.07.05.
10/7 BUD
Reggeli
2.787.500.-
2.120.625.-
Árkalkuláció
2023.07.12.
10/7 BUD
Reggeli
2.787.500.-
2.120.625.-
Árkalkuláció
2023.07.19.
10/7 BUD
Reggeli
2.787.500.-
2.120.625.-
Árkalkuláció
2023.07.26.
10/7 BUD
Reggeli
2.787.500.-
2.120.625.-
Árkalkuláció
2023.08.02.
10/7 BUD
Reggeli
2.673.100.-
2.034.825.-
Árkalkuláció
2023.08.09.
10/7 BUD
Reggeli
2.787.500.-
2.120.625.-
Árkalkuláció
2023.08.16.
10/7 BUD
Reggeli
2.787.500.-
2.254.000.-
Árkalkuláció
2023.08.23.
10/7 BUD
Reggeli
1.989.853.-
1.615.883.-
Árkalkuláció
2023.08.30.
10/7 BUD
Reggeli
1.763.928.-
1.435.142.-
Árkalkuláció
2023.09.06.
10/7 BUD
Reggeli
2.418.824.-
1.959.059.-
Árkalkuláció
2023.09.13.
10/7 BUD
Reggeli
2.418.824.-
1.959.059.-
Árkalkuláció
2023.09.20.
10/7 BUD
Reggeli
2.418.824.-
1.959.059.-
Árkalkuláció

Seychelle-szigetek

1677748454_gettyimages-1128171018-e7160365dae743b08af337a840e7f58d.jpg

Az Indiai-óceánban elterülő szigetország igazi földi paradicsom, mely rengeteg kalanddal várja Önöket. A rengeteg kis sziget megannyi lehetőséget kínál arra, hogy fergeteges élményeket szerezzen – túrázzon varázslatos tájakon, búvárkodjon, ússzon óriásteknősökkel, és fedezzen fel megannyi titkot!

A Seychelle-szigetek a trópusi égövben, az Egyenlítőtől délre, a 4. és 10. szélességi fok között helyezkednek el. Az évi középhőmérséklet 27 Celcsius fok körül mozog, és a sok csapadéknak köszönhetően mindig magas a páratartalom. Áprilistól októberig a frissítő passzátszelek miatt az időjárás hűvösebb és szárazabb, míg a monszun karácsony táján éri el az országot. Különleges mikroklímájának köszönhetően előfordulhat, hogy az egyik tengerparton esik az eső, míg a másikon hétágra süt a nap.

Praslin-sziget

1677750004_anse-georgette-t-optimized.jpg

Praslin az ország második legnagyobb szigete, és kb. 44 kilométerre északkeletre fekszik Mahétól. Történelme során menedéket nyújtott kalózoknak és arab kereskedőknek egyaránt. A szigeten fekvő trópusi esőerdő számtalan különleges állat-és növényfajnak ad otthont, és a déli részen egy nemzeti partkot alakítottak ki.