Unitravel Utazási Iroda

Magazin

new-icon

Városlátogatás: mikor, hogyan és kivel induljunk útnak?

Egy város felfedezése igazi kaland. Minden településnek megvan a maga lüktetése, a tempója, amibe belekóstolhatunk egy néhány napos látogatás alatt. Milyen szempontokat célszerű átgondolni a városlátogatás szervezése, foglalása során? Ehhez adunk néhány tanácsot ebben a blogposztban!

Elolvasom ››

Törökországi családi nyaralás: életre szóló élmény kicsiknek és nagyoknak

Törökország türkiz színben pompázó partjai, keleti hangulata és remek szállodái miatt kedvelt úti cél. Rengeteg szórakozási, sportolási lehetőség várja a nyaralókat, de azok sem fognak csalódni, akik a kulturális kikapcsolódásokat kedvelik. Jobbnál jobb szállodákban pihenhetik ki az év fáradalmait az utazók, ez különösen vonzó célponttá teszi a régiót. Törökország a családi nyaralás tökéletes helyszíne. Mutatjuk miért!

Elolvasom ››

Szicília látnivalók: déli szépség gazdag kultúrával

Szicília az olasz szigeteket közül a legnagyobb és ez az ország legdélebben fekvő régiója is. Történelme, kultúrája, gasztronómiája igen gazdag, aki ide érkezik, biztosan nem fog unatkozni. A sziget neve összeforrott az Etnával, a pizzával és a Keresztapából ismert maffia világával. Ennél azonban jóval mélyebb és gazdagabb kultúra rejtőzik itt az ódon városok falai között. Mit érdemes megnézni ebben a régióban? Összegyűjtöttük, hogy melyik a Szicíliai látnivalókat keresd fel, ha a szigeten jársz!

Elolvasom ››

Olasz családi nyaralás: izgalmas, életre szóló élmény

Az olasz családi nyaralás remek döntés, ha felhőtlen és élményekkel teli utazásra vágyunk. Miért szervezzünk olasz nyaralást? Kiderült a blogposztból!

Elolvasom ››

Legjobb családi nyaralás: ezeket a szempontokat gondold végig!

A családi nyaralás kiváló alkalom arra, hogy a szülők és a gyerekek egy új környezetben töltsenek el együtt időt, kikapcsolódjanak, feltöltődjenek és új élményeket szerezzenek. A legjobb családi nyaralás helyszínének megtalálása azonban nem mindig egyszerű. Törekedni kell arra, hogy olyan úti célt találjunk, ami illeszkedik a család ritmusához, ami mindenkinek a kedvére való. Ebben a blogbejegyzésben összegyűjtöttük, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a legjobb családi nyaralás kiválasztásakor!

Elolvasom ››

Last minute családi nyaralás: gyors döntés, szuper nyaralás!

Milyen előnyei vannak a last minute családi nyaralásnak és hogy érdemes megtervezni egy ilyen utazást? Kiderül a blogposztunkból!

Elolvasom ››

Görögországi családi nyaralás: csak jó döntés lehet!

Ha az ember egy igazán tökéletes helyszínt keres a nyaraláshoz, akkor kétség nem fér hozzá, Görögország is szóba kerül a latolgatás során. Van itt minden: napsütés, tenger, hegyek, bájos falvak és a történelem legszebben csillogó darabkái, arról nem is beszélve, hogy mennyire kiváló szállodák várják a nyaralókat. A türkizkék tenger országa kiváló választás a családok számára is. Nézzük, hogy miért jó ötlet Görögország, ha családi nyaralásról van szó!

Elolvasom ››

Barcelona városlátogatás: mesevilág megannyi örökséggel

A világ egyik legkedveltebb turista célpontja Barcelona. Egy színes, hangulatos kavalkád, amivel egyszerűen nem lehet betelni. Számtalan történelmi és kulturális örökség várja itt a látogatókat, akik aztán a felfedezések fáradalmait a tágas és kellemes homokos strandokon pihenhetik ki és megmártózhatnak a Földközi-tenger habjaiban. Barcelonai városlátogatás? Mutatjuk a tudnivalókat!

Elolvasom ››

4 napos városlátogatás repülővel

4 napos városlátogatás repülővel – Miért a legjobb döntés és hogy érdemes megtervezni az utazást? Blogposztunkban összegyűjtöttük a válaszokat!

Elolvasom ››

Róma városlátogatás: az örök város felfedezése

Róma, az örök város, turisták tömegeit vonzza. Mikorra érdemes az utazást időzíteni és mit nézzük meg a Róma városlátogatás alatt?

Elolvasom ››

Cikkek szűrése

Legújabb cikkek

 • Városlátogatás: mikor, hogyan és kivel induljunk útnak?
  2023.09.21.
  Elolvasom ››
 • Törökországi családi nyaralás: életre szóló élmény kicsiknek és nagyoknak
  2023.09.27.
  Elolvasom ››
 • Szicília látnivalók: déli szépség gazdag kultúrával
  2023.09.27.
  Elolvasom ››
 • Olasz családi nyaralás: izgalmas, életre szóló élmény
  2023.09.27.
  Elolvasom ››
 • Legjobb családi nyaralás: ezeket a szempontokat gondold végig!
  2023.09.27.
  Elolvasom ››

Legkedveltebb cikkek

 • 4 napos városlátogatás repülővel
  2023.09.10.
  Elolvasom ››
 • Barcelona városlátogatás: mesevilág megannyi örökséggel
  2020.12.29.
  Elolvasom ››
 • Görögországi családi nyaralás: csak jó döntés lehet!
  2021.10.01.
  Elolvasom ››
 • Last minute családi nyaralás: gyors döntés, szuper nyaralás!
  2023.09.27.
  Elolvasom ››
 • Legjobb családi nyaralás: ezeket a szempontokat gondold végig!
  2023.09.27.
  Elolvasom ››