Unitravel Utazási Iroda

  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj
  • 2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj

2024 Dubai nagy körutazás - Az Emirátusok Gyöngyszemei 9 nap 7 éj

new-icon

Ázsia, Egyesült Arab Emírségek, Dubai

Ajánlat részletei

  • 2024.11.22 - 30.
  • 9 nap / 7 éj
  • 2 felnőtt
  • Standard szoba
  • Reggeli
  • Repülő

Listaár:
694.620 Ft/felnőtt
Akciós felnőtt ár:
599.900 Ft
Teljes összeg:
1.199.800 Ft
Megtakarítás:
-189.440 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Tipp

Magyar nyelvű idegenvezetővel, kis létszámú csoporttal történő utazás az élmények maximalizálása érdekében!

Program

Az Egyesült Arab Emírségkről legtöbbünknek a világ mára egyik leghíresebb városa, Dubai jut eszünkbe, hiszen az alig 50 év alatt szinte a semmiből lett megapolisz számtalan látogatót vonz évről évre, de ahogy a nevében is benne van, az Emírségek jóval többről szól, mint Dubai. 
A hét - egyenként önálló közigazgatással, és környezeti sajátosságokkal rendelkező - Emírség számtalan kulturális érdekességgel, történelmi értékkel és modern kultúrával varázsolja el látogatóit, akik mindig vissza vágynak ebbe a lüktető, nyűzsgő oázisba. Dubai mellett az Emírségek fővárosának is otthont adó Abu-Dhabi vagy a "Zöld Emírség", valamint Ras al Khaimah szintén különleges élményeket kínál, ezért körutazásunk során mindhárom Emírséget felfedezzük.

1.nap: 
Esti indulás a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről a Flydubai menetrend szerinti járatával. 

2.nap: Érkezés reggeli órákban Dubai Nemzetközi Repülőterére majd transzfer a Dubaiban található szállodába. Bejelentkezés után, délelőtt egy rövid szabadidő következik melynek során érdemes a szálloda környezetét felfedezni, hiszen belvárosi otthonunk közvetlen környezetében is számtalan látnivalót találunk. A délutáni órákban szabadprogram vagy fakultatív program választható.

Fakultatív program lehetőségek Dubaiban:
- Délutáni órákban fakultatív hajós vacsora lehetőség

- Museum of the Future: A Jövő Múzeuma minden korosztályt szeretettel vár, hogy megnézze, megérintse és alakítsa közös jövőnket. Tegyen egy utazást a lehetséges jövőkön keresztül, és hozza vissza a reményt és a tudást a jelenbe.Dubai egyik leghíresebb nevezetessége, a Jövő Múzeuma (MOTF) a város szupersztrádája, a Sheikh Zayed Road mentén található. A Dubai Future Foundation által alapított és 2022. február 22-én megnyitott múzeum azt vizsgálja, hogyan fejlődhet a társadalom a következő évtizedekben a tudomány és a technológia segítségével.Az "élő múzeum" a hagyományos kiállítások, a magával ragadó színház és a tematikus attrakciók elemeit ötvözi, így a látogatók a jelenen túlra és a jövő határtalan lehetőségei felé tekinthetnek. Egy globális szellemi mozgalom előmozdításaként a város "Nagy arab elmék" kezdeményezésének központja is, amelynek célja 1000 kivételes arab tehetség azonosítása a legfontosabb területeken.

- A Zöld Bolygó: A Zöld Bolygó egy biokupola, amely a látogatókat arra invitálja, hogy a trópusokba kalauzolva fedezzék fel a Föld lenyűgöző növény- és állatvilágát. A zárt ökoszisztémaként kialakított The Green Planet egy trópusi erdő varázslatos világát idézi meg több mint 3000 növénnyel és állattal, valamint a világ legnagyobb, ember alkotta és életben tartó beltéri fájával. Lépjen be a Denevérbarlangba, hogy találkozzon a természet legizgalmasabb és legcsodálatosabb lakóival. Érints meg egy smaragdfa-boa kígyót, ha mersz. Hallgasd meg a Zöld Bolygó körül repkedő csodálatos madárvilág jellegzetes hívását. Köszönj az itt élő két lajhár egyikének, akik naponta 15-20 órát alszanak. Nézd meg a mókusmajmokat, amint ugrálnak és másznak, és nagyon hosszú farkukat használják egyensúlyozásra, miközben egyik fáról a másikra másznak. Az oktatási és rekreációs létesítmény felhívja a figyelmet a természet kényes egyensúlyára és a világ egyik legrégebbi élő ökoszisztémájának értékére, így ideális oktatási célpont az egész család számára. A Zöld Bolygó célja, hogy minden korosztályt és nemzetiségű embert arra inspiráljon, hogy megismerjen és jobban törődjön minden egyes növényt és állatot, amely a Földön él.

 - Dubai Akvárium: Látogasson el a Dubai Aquarium and Underwater Zoo-ba, a világ egyik legnagyobb fedett akváriumába. Fedezze fel a világ óceánjaiból származó tengeri élőlények lenyűgöző világát. A legrejtélyesebb állatokból széles választék áll rendelkezésre.

- Miracle Garden: Töltsönel egy kellemes délutánt a több mint 150 millió virágot felvonultató kertben A festői kertben sétálva feltétlenül látogasson el a lenyűgöző lebegő hölgyhöz.

3.nap: A délelőtti pihentető szabadidő után városnézésre indulunk a régi és a modern Dubaiban. Elsétálunk a Dubai Marina lenyűgöző városrészébe, megcsodáljuk a mesterséges Jumeirah Pálma szigetét és a híres Dubai Mall mellett magasodó Burj Khalifa felhőkarcolót (kívülről). Fakultatív lehetőségként este felkereshetjük a Burj Khalifa 124. emeleti kilátópontját is.

4. nap: Ezen a napon reggeli után kijelentkezünk a hotelből és elhagyjuk Dubait, Abu-Dhabi-ba indulunk tovább. Fél napos Abu-Dhabi városnézzéssel folytatjuk programunkat, melynek során megtekintjük a Abu Dhabi csodálatos kulturális fővárosát. Ez utóbbi során felfedezzük Dubai "nagytestvérét", ahol fényűző gazdagság és lenyűgöző látnivalók várnak ránk. (Fotóstop: Ferrari World, Datolya piac, Emirates Palace Hotel, Belépés: Zayed sejk mecset)

5.nap: Szabadprogram.

Abu-Dhabi-ban rengeteg fakultatív lehetőség közül válaszhatunk erre a napra:
Louvre Abu Dhabi: Tapasztalja meg a világ minden tájáról származó mesterművek jelentős gyűjteményét. Fedezze fel a jelentős klasszikus és modern műveket, amelyek hidat képeznek a nyugati és a keleti művészet között.

- Ferrari Word: A Ferrari World Yas Island, Abu Dhabi ad otthont a világ leggyorsabb hullámvasútjának, a Formula Rossának és a rekordot döntő Flying Acesnek. A vidámpark emellett figyelemre méltó hullámvasutak, interaktív attrakciók és szimulátorok keverékét kínálja, amelyek a Yas-sziget egyedülálló látványosságainak keverékével az izgalmak világát hozzák el. A vidámpark büszke arra, hogy egész évben izgalmas eseményeket rendez, és világszínvonalú szórakozást kínál, többek között a Winter on Italian Street és a Festival of Lights (Fényfesztivál), számos más szezonális ünnepség mellett, így a vendégek egész évben jól szórakozhatnak.

- Abu Dhabi Sea World: Éljen át egy varázslatos napot a Sea Worldben, csodálja meg a jegesmedvék, a trópusi halak szépségét és nagyságát, és még sok mást is!

- Warner Bros. World Abu Dhabi: A Warner Bros. World™ Abu Dhabi a világ első Warner Bros. márkájú beltéri vidámparkja, amely az Egyesült Arab Emírségek első számú családi szórakozó- és szabadidős célpontján, a Yas-szigeten található. A parkban a rajongók által kedvelt DC szuperhősök, mint Batman, Superman és Wonder Woman, valamint a Looney Tunes és Hanna-Barbera animációs filmek kedvelt szereplői, mint Tom és Jerry, Tapsi Hapsi, Scooby-Doo és a Flintstones, először a régióban egy fedél alatt elevenednek meg. A Warner Bros. World Abu Dhabiban a vendégek hat magával ragadó vidéket járhatnak be, köztük a Warner Bros. Plaza, a DC Entertainment Metropolis és Gotham City, valamint a Warner Bros. Animation Cartoon Junction, Bedrock és Dynamite Gulch területeit. A parkban összesen 29 legmodernebb, izgalmas, felpezsdítő hullámvasút, interaktív, családbarát attrakció és egyedülálló élő szórakoztatás várja a látogatókat, hogy páratlan, egyedi élményt nyújtson. 

6.nap: Kijelentkezés a szállásról délelőtt, majd transzfer a Ras al Khaimah-ban található hotelünkbe. Megérkezés után szabadprogram.
 
7.nap: A reggelit követően szabadprogram.

Fakultatív programok Ras al Khaimah-ban:
- Mangroove Kayak: Fakultatív kajakozási lehetőség a mangroove öbölben.

- Suwaidi Pearls Farm túra: Fakultatív kirándulás keretében a Suwaidi Gyöngy farmra látogathatunk el, ahol mindamellett, hogy betekintést nyerhetünk a gyöngyhalászok minden napi életébe, egy workshop keretében lehetőségünk lehet saját gyöngy vásárlására, illetve abból ékszer készítésére is. Élvezze a tengeren szerzett élményeket, és fedezze fel a régió gyöngyfúróiparának történelmi és kulturális útját. Ismerje meg az arab gyöngy evolúcióját és örökségét. Hajózzon az Al Rams Marina "régi halászfaluból" egy hagyományos gyöngyhalász csónakkal. Élvezze a mangrovefák és a környék bejárását. Érkezés a pontonon úszó Suwaidi Pearls Farm House-hoz. Ismerje meg az arab gyöngyök történetét, hallgassa meg az arab gyöngybúvárok életmódjának 1000 éves kalandos történeteit, és legyen szemtanúja búváreszközeiknek és technikáiknak. Menjen a ponton következő részlegéhez, hogy megtudja, hogyan keletkeznek az osztrigák és a gyöngyök. Fedezze fel a tenyésztett gyöngyök tudományát, tudását és innovációját, és ismerje meg a gyöngyök keletkezésének misztikus titkát. Szórakoztassa magát egy élő osztriganyitási bemutatóval, ahol csak 60% esély van arra, hogy felfedezze a misztikus arab gyöngyöt. Találja meg és vigye el a misztikus arab gyöngyöt 250 AED + 5% névleges díj ellenében. Legyen elvarázsolva az arab gyöngyök hagyományos kereskedői dobozával, a "Bishtakhtah"-val. Tekintse meg az arab gyöngyök különböző csillogó gyűjteményeit, valamint a kereskedők eszközeit és kincseit. Élvezze a fakultatív harapnivalót vagy ebédet. Szánjon időt arra, hogy sétáljon a farmházban, nézze meg és válassza ki a kiegészítőket vagy a gyöngyöket, és élvezze a természetes környezetet.

- Ras al Khaimah: Jais Adventure Park Zipline: Tapasztalja meg a világ leghosszabb kötélpályáját, amely 28 focipályának felel meg, érezze, hogy 160 km/h sebességgel repül a lenyűgöző Jebel Jais-hegység felett.

8.nap: Reggeli után kijelentkezés a hotelből, transzfer a repülőtérre. Menetrend szerinti járattal hazautazás Budapestre.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt a meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, ill. a programok sorrendje felcserélődhetnek. A végleges program az utazást megelőző egy hétben kerül kiküldésre. A programokra való jelentkezés a foglalással egy időben javasolt!   

Hasznos információk

Utazás

Utasaink a világ egyik legjobb összeköttetésével rendelkező légitársaság, a   járataival utazhatnak a Budapest - Dubai - Budapest útvonalon! Évezze a multimédiás tartalmakat a beépített kijelzőkön, a több féle étrendhez igazodó fedélzeti ellátást, vagy emelje új szintre az utazási élményt a Business osztályon! 

Tervezett menetrend:

Poggyász kapacitás:
Személyenként 1 db maximum 23 kg súlyú feladható poggyász, illetve személyenként 1 db maximum 8 kg súlyú fedélzeti kézipoggyász.

Fedélzeti ellátás:
Standard menu - különleges igényeiket kérjük minden esetben előre jelezzék, utólag nem áll módunkban felár nélküli módosításra!

Business osztály upgrade:
Kérjük business osztályú jegy igényeiket foglaláskor jelezzék irodánk felé! A business osztályú jegyek ára egyedi megrendelést követően kerülnek megállapításra!

Mit tartalmaz az ár

Egyesült Arab Emírségek

Az Egyesült Arab Emírségek  olajban gazdag monarchia a Közel-Keleten, az Arab-félsziget délkeleti részén, amely hét emírség egyesülésével jött létre 1971-ben. Az ország határos Ománnal, Szaúd-Arábiával és Katarral. Az ország szövetségi állam, vagyis föderáció, amely hét emírségből áll: Abu Dhabi, Ajman, Sarjah, Umm al-Qaiwain, Ras-al-Khaimah, Fujairah és Dubai Emírség. Az azonos nevű Dubai város fontos turista célpont az utazók körében, és széles körű, magas színvonalú szolgáltatásokkal várja a turistákat. Az ország, Magyarországról közvetlen repülőjárattal 5-6 óra alatt érhető el.
Az Egyesült Arab Emírségkről legtöbbünknek a világ mára egyik leghíresebb városa, Dubai jut eszünkbe, hiszen az alig 50 év alatt szinte a semmiből lett megapolisz számtalan látogatót vonz évről évre, de ahogy a nevében is benne van, az Emírségek jóval többről szól, mint Dubai. 
A hét - egyenként önálló közigazgatással, és környezeti sajátosságokkal rendelkező - Emírség számtalan kultúrális érdekességgel, történelmi értékkel és modern kultúrával varázsolja el látogatóit, akik mindíg vissza vágynak ebbe a lüktető, nyűzsgő oázisba. Dubai mellett az Emírségek fővárosának is otthont adó Abu-Dhabi vagy a zöld Emírség Ras al Khaima szintén különleges élményeket kínál, ezért körutazásunk során mind a hét Emírségben megfordulunk.

Dubai

Az emírségek közül Dubai az, amely az üzleti élet és a turizmus közel-keleti központja, az Arab Világ Velencéjének is nevezik. A 700 ezer lakosú város az Egyesült Arab Emírátusok második legnagyobb városa a főváros után. A várost gyakran emlegetík a Kelet és a Nyugat találkozóhelyének is, ahol a tradicionális arab világ és a fényűző Nyugat keveredik. Méltán nevezik az ellentétek városának is, hiszen itt a legmodernebb üvegpaloták ugyanúgy részei a metropolisznak, mint város határában kezdődő végtelennek tűnő homoksivatag. A hagyományos arab bazárok portékái és a deirai aranybazár kínálata minden képzeletet felülmúl, mesés gazdagság tárul az idelátogató turista szeme elé. Dubai igazából két városrészből áll, amelyet a Dubai-öböl tagol ketté: északon Deira, délen a modern épületeket is magában foglaló Bur Dubai található. A két városrészt két híd és egy alagút köti össze. Felfedezni a várost a standard városnéző túrákon kívül még kitünő mód, ha motoros csónakot bérelünk, hogy egy más szemszögből is feltérképezhessük a várost. A legérdekesebb látnivaló: a Dubai Múzeum, Burj Al Arab, Burj Khalifa valamint a World Trade Center, melyeknek tetejéről lélegzetelállító kilátás nyílik a városra. A város legrégebbi épülete az Al-Fahidi erőd, amely egykor az uralkodók lakhelye volt, ma a Dubai Múzeumnak ad otthont. Dubai legnagyobb és legszebb minarete a Nagy Mecsethez csatlakozik, amely alig tíz éves múltra tekint vissza. Élményszámba megy a souq-nak nevezett helyi piacok meglátogatása, itt célirányosan választhatunk piacot, attól függően, milyen portékával szeretnénk gazdagítani gyűjteményünket (fűszer, parfüm, ékszer stb.).

Ajánlat részletei

  • 2024.11.22 - 30.
  • 9 nap / 7 éj
  • 2 felnőtt
  • Standard szoba
  • Reggeli
  • Repülő

Listaár:
694.620 Ft/felnőtt
Akciós felnőtt ár:
599.900 Ft
Teljes összeg:
1.199.800 Ft
Megtakarítás:
-189.440 Ft

Hasonló ajánlatok