Unitravel Utazási Iroda

  • The First Collection Waterfront Dubai
  • The First Collection Waterfront Dubai
  • The First Collection Waterfront Dubai
  • The First Collection Waterfront Dubai
  • The First Collection Waterfront Dubai
  • The First Collection Waterfront Dubai
  • The First Collection Waterfront Dubai

The First Collection Waterfront Dubai

new-icon

Ázsia, Egyesült Arab Emírségek, Dubai

Ajánlat részletei

  • 2024.12.27 - 2025.01.04.
  • 9 nap / 7 éj
  • 2 felnőtt
  • Deluxe szoba
  • Reggeli
  • Repülő

Listaár:
1.182.060 Ft/felnőtt
Akciós felnőtt ár:
919.900 Ft
Teljes összeg:
1.839.800 Ft
Megtakarítás:
-524.320 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Általános információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek

Szállás leírás

Fedezze fel Dubai szívében a The First Collection Waterfront hotelt. A nyüzsgő Business Bay negyedben, a part mellett fekvő városi menedék a világhírű látnivalók, butikok, éttermek és kávézók sokasága között található. A The First Collection Waterfront energiával és eleganciával teli, központjában a fenntarthatóság áll. A tetőtéri medencéből lenyűgöző kilátás nyílik a városra, az étkezési lehetőségek izgalmas választéka és a 327 nyugodt, a békés Dubai-csatornára néző vendégszoba mind-mind olyan élményt nyújt, amely túlmutat a megszokotton.

Szobák

A hotel stílusos és jól felszerelt szobái és lakosztályai a legnagyobb kényelmet nyújtják. Nyugodt pihenőhelyet biztosítanak, ahol kikapcsolódhat tartózkodása során.
A Deluxe szobákból mesés kilátás nyílik a Dubai-csatornára. Ideális egyedül utazóknak és párok számára egyaránt. Prémium kategóriás kényelmi szolgáltatásokat és a legmodernebb technológiákat érhetők el kiegészítőként.
Szobák vízparti kilátással is rendelkezésre állnak felár ellenében.

Étkezési rend

Reggelis ellátás, melyet a hotel fő éttermében szolgálnak fel.

 

Szilveszter

Ünnepelje az új évet Dubai egyik legjobb elhelyezkedésű hoteljében, ahonnan tökéletes kilátás nyíilik az éjféli tüzijátékra!

Hasznos információk

Soluna Éttermek és Beach Club The Palm
Kapcsolódjon ki és regenerálódjon a mediterrán ihletésű strandklubban, napozóágyakkal, privát kabinokkal, medencével és privát tengerparti hozzáféréssel. 

Tetőtéri medence
A tetőn egy nyugodt városi oázis várja. Csobbanjon egyet, mielőtt elkezdené a napot, vagy töltsön el egy laza délutánt a medence partján egy frissítő itallal a kezében.

Fitness Central
A P3 szinten található tágas Fitness Központban a legmodernebb erő- és kardiógépekkel maradhat fitt a nyaralás alatt is.

Spa
Hagyja maga mögött a mindennapi gondokat attól a pillanattól kezdve, hogy belép a nyugalom paradicsomába. Fedezze fel a wellness új szintjét a pihentető és helyreállító bőr- és testkezelések teljes spektrumával, amelyek külsőleg és belsőleg is ragyogóvá varázsolják Önt.

Utazási információk, tervezett menetrend

Utazás
 
Utasaink a világ egyik legjobb összeköttetésével rendelkező légitársaság, a   járataival utazhatnak a Budapest - Dubai - Budapest útvonalon! Évezze a multimédiás tartalmakat a beépített kijelzőkön, a több féle étrendhez igazodó fedélzeti ellátást, vagy emelje új szintre az utazási élményt a Business osztályon! 


Poggyász kapacitás: Személyenként 1 db maximum 23 kg súlyú feladható poggyász, illetve személyenként 1 db maximum 8 kg súlyú fedélzeti kézipoggyász.

Fedélzeti ellátás:
 Standard menu - különleges igényeiket kérjük minden esetben előre jelezzék, utólag nem áll módunkban felár nélküli módosításra!

Business osztály upgrade:
 Kérjük business osztályú jegy igényeiket foglaláskor jelezzék irodánk felé! A business osztályú jegyek ára egyedi megrendelést követően kerülnek megállapításra!

Egyesült Arab Emírségek

Az Egyesült Arab Emírségek  olajban gazdag monarchia a Közel-Keleten, az Arab-félsziget délkeleti részén, amely hét emírség egyesülésével jött létre 1971-ben. Az ország határos Ománnal, Szaúd-Arábiával és Katarral. Az ország szövetségi állam, vagyis föderáció, amely hét emírségből áll: Abu Dhabi, Ajman, Sarjah, Umm al-Qaiwain, Ras-al-Khaimah, Fujairah és Dubai Emírség. Az azonos nevű Dubai város fontos turista célpont az utazók körében, és széles körű, magas színvonalú szolgáltatásokkal várja a turistákat. Az ország, Magyarországról közvetlen repülőjárattal 5-6 óra alatt érhető el.
Az Egyesült Arab Emírségkről legtöbbünknek a világ mára egyik leghíresebb városa, Dubai jut eszünkbe, hiszen az alig 50 év alatt szinte a semmiből lett megapolisz számtalan látogatót vonz évről évre, de ahogy a nevében is benne van, az Emírségek jóval többről szól, mint Dubai. 
A hét - egyenként önálló közigazgatással, és környezeti sajátosságokkal rendelkező - Emírség számtalan kultúrális érdekességgel, történelmi értékkel és modern kultúrával varázsolja el látogatóit, akik mindíg vissza vágynak ebbe a lüktető, nyűzsgő oázisba. Dubai mellett az Emírségek fővárosának is otthont adó Abu-Dhabi vagy a zöld Emírség Ras al Khaima szintén különleges élményeket kínál, ezért körutazásunk során mind a hét Emírségben megfordulunk.

Dubai

Az emírségek közül Dubai az, amely az üzleti élet és a turizmus közel-keleti központja, az Arab Világ Velencéjének is nevezik. A 700 ezer lakosú város az Egyesült Arab Emírátusok második legnagyobb városa a főváros után. A várost gyakran emlegetík a Kelet és a Nyugat találkozóhelyének is, ahol a tradicionális arab világ és a fényűző Nyugat keveredik. Méltán nevezik az ellentétek városának is, hiszen itt a legmodernebb üvegpaloták ugyanúgy részei a metropolisznak, mint város határában kezdődő végtelennek tűnő homoksivatag. A hagyományos arab bazárok portékái és a deirai aranybazár kínálata minden képzeletet felülmúl, mesés gazdagság tárul az idelátogató turista szeme elé. Dubai igazából két városrészből áll, amelyet a Dubai-öböl tagol ketté: északon Deira, délen a modern épületeket is magában foglaló Bur Dubai található. A két városrészt két híd és egy alagút köti össze. Felfedezni a várost a standard városnéző túrákon kívül még kitünő mód, ha motoros csónakot bérelünk, hogy egy más szemszögből is feltérképezhessük a várost. A legérdekesebb látnivaló: a Dubai Múzeum, Burj Al Arab, Burj Khalifa valamint a World Trade Center, melyeknek tetejéről lélegzetelállító kilátás nyílik a városra. A város legrégebbi épülete az Al-Fahidi erőd, amely egykor az uralkodók lakhelye volt, ma a Dubai Múzeumnak ad otthont. Dubai legnagyobb és legszebb minarete a Nagy Mecsethez csatlakozik, amely alig tíz éves múltra tekint vissza. Élményszámba megy a souq-nak nevezett helyi piacok meglátogatása, itt célirányosan választhatunk piacot, attól függően, milyen portékával szeretnénk gazdagítani gyűjteményünket (fűszer, parfüm, ékszer stb.).

Ajánlat részletei

  • 2024.12.27 - 2025.01.04.
  • 9 nap / 7 éj
  • 2 felnőtt
  • Deluxe szoba
  • Reggeli
  • Repülő

Listaár:
1.182.060 Ft/felnőtt
Akciós felnőtt ár:
919.900 Ft
Teljes összeg:
1.839.800 Ft
Megtakarítás:
-524.320 Ft

Hasonló ajánlatok