Unitravel Utazási Iroda

 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (1)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (2)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (3)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (4)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (5)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (6)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (7)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (8)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (9)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (10)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (11)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (12)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (13)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (14)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (15)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (16)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (17)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (18)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (19)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (20)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (21)
 • Európa-Görögország-Korfu-Dassi-Grecotel Luxme Daphnila Bay Dassia (22)

Grecotel LUXME Daphnila Bay Dassia

new-icon

Európa, Görögország, Korfu, Dassia

Ajánlat részletei

 • - 2024.07.17.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
nan Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Érdekel az ajánlat

A https://unitravel.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://unitravel.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://unitravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Szállás leírás

A hotel a korfui Kommeno-félsziget domboldalán terül el, ahonnan káprázatossan szép kilátás nyílik a szárazföldre. Dassia központjától körülbelül 2,5 km-re található, a korfui repülőtér mintegy 14 km-re fekszik. Dassia híres a varázslatosan szép strandjairól, illetve az éjszakai életről.

A szálloda filózofiája, hogy minden vendég otthon érezze magát, amit megérkezéstől távozásig szemelőtt tartanak. A  szálloda környékén számos látnivaló megtalálható. Minden korosztályú vendég értékelni fogja az üdülőhely által kínált létesítmények és szolgáltatások széles skáláját. 

Erre a szálláshelyre csoportos transzfer nem foglalható! A repülőtérről a szálláshelyig és vissza  egyéni transzfert kínálunk. Az egyéni transzfer árakért kérjük keresse irodánkat.

Szobák leírás

Mindegyik szobához erkély vagy terasz tartozik, melyből csodálatos panoráma tárulhat elénk. A szobák műholdas TV-vel, saját fürdőszobával felszereltek, melyhez hajszárító és ingyenes piperecik tartozik. A fürdőszobák káddal vagy zuhanyzóval vannak ellátva. Minden egyes helyiség modern felszereltséggel rendelkezik a további kényelem és komfort érdekében.

Étkezési rend

All inclusive ellátás, mely magában foglalja az a la carte reggelit is. Korlátlan ital fogyasztási lehetőség, melybe beletartoznak a koktélok, borok és a gyümölcslevek is. Napközbeni snackek fogyasztására is van lehetőség, melyek friss alapanyagokból készülnek.

Tengerpart

A szálloda közvetlen homokos, kíváló vízmőségű tengerparttal rendelkezik. A kb. 200 méter hosszú tengerpartot olaj- és fenyőfák övezik.

Tipp

Jó minőségű szálloda, gyönyörű környezettel és csodás kilátással a sziget egyik legszebb öble mellett.

Hasznos információk

A szállodában megtalálható gyermekmedence, édesvízi medence és fűtött beltéri medence is.  Rengeteg sport és szabadidős kikapcsolódási lehetőség közül választhat, mint például: padel, vagy akár víziladba is. A vendégek felfrissülhetnek a gyógyfürdőben, és megkóstolhatják a finom ételeket az étteremben.

Klímaadó

2024.01.01-től klímaadót vezetett be, mely az Utazó által előre a helyszínen fizetendő. Mértéke szálláskategóriától függ.

4*-os hotel kategória esetén kb. 7 EUR/szoba/éj.

Utazási információk, tervezett menetrend

Utazás menetrend szerinti járattal.

Erre a szálláshelyre csoportos transzfer nem foglalható! A repülőtérről a szálláshelyig és vissza  egyéni transzfert kínálunk. Az egyéni transzfer árakért kérjük keresse irodánkat.

 

Fakultatív programok

A programokra való jelentkezés és a befizetés euróban, a helyszínen történik megfelelő létszám esetén.

Nagy szigettúra 
Korfu városából a hegyek szabdalta nyugati partra utazunk. Paleokastritsa festői tengeröblei, zöldellő és sziklás hegyoldalai ámulatba ejtik a látogatót. Megtekinthető a hegytetőn álló ortodox kolostor valamint fakultatív hajókázás tehető az öbölben. A hegyoldali Lakonesból páratlan panoráma tárul szemünk elé (szabadidő, vásárlási lehetőség). A kirándulás létszámfüggő, csak minimum 12 fő esetén indul.
A kirándulás a helyszínen fizetendő.

Aqualand 

Egész napos szórakozás és kikapcsolódás az aquaparkban. Az ár tartalmazza a transzfert az aquaparkig és vissza, valamint a belépőket. 
A helyszínen fizetendő.

Paxos-Antipaxos 
Egész napos hajókirándulás a Jón-szigetvilág két gyöngyszemére. A festői szépségű szigeteket egy kb.200 fő befogadó képességű nagy hajóval látogatjuk meg. Az első megálló Paxos szigeténél, az elbűvölő szépségű kék barlangok egyikében lesz, ahol a hajóról csodálhatjuk a barlangok magasságát és a kristálytiszta vizet. A következő megálló Antipaxos kicsi, érintetlen szigetének egyik elbűvölő színű, azúrkék öble. Ebben a lenyűgözően szép környezetben nyílik lehetőség fürdőzésre. Az utolsó megálló Paxos sziget fővárosában, Gaiosban lesz, ahol kb. 2 óra szabadidő áll majd rendelkezésre. Ez idő alatt sétálgathatunk a szűk kis utcácskákban, megcsodálhatjuk a velencei házakat, vásárolgathatunk, ebédelhetünk egy kellemes tavernában vagy fürödhetünk a közeli öblök egyikében. A kora esti órákban érkezik vissza a hajó, majd busztranszfer a szállodákhoz.  A kirándulás maximum 30 főig foglalható!
A helyszínen fizetendő.

Albánia 
(egész napos hajós és buszos kirándulás)
A mindössze 2 km széles Korfu-csatornán át hajózunk (kb. 75 percet) a dél-albániai kikötővárosba. Sarande parti éttermében kávészünetet tartunk, itt kell jelentkezni a szenzációs Butrint programra (fakultatív). Butrint ősi romvárosa az azonos nevű tó és a tenger közötti dombon terül el, lenyűgöző körpanorámával. Megtekintjük a római kori, valamint bizánci és velencei kor emlékeit egyaránt (színház, alsó város, bazilika, várerőd, stb.). A tengerpart mentén megtekinthető egy albán védelmi bunker. Ebéd után séta Sarande meglepően színvonalas tengerparti sétányán és kedves belvárosában.
Helyszínen fizetendő.

Várható átlaghőmérséklet

Görögország

Görögország az európai kultúra bölcsője, ahol az ókori történelem elevenedik meg lépten nyomon, bárhová nézünk. Az ország 6000 szigetet és szigetecskét foglal magában, amelyek a görög tengerben szétszóródva találhatók. A változatos és csodás tengerpartok, a híres történelmi látnivalók, az olajfaligetek között megbúvó kis templomok, a hajnali friss fogást áruló halászok,a kikötőkben ringó apró csónakok, a jellegzetes kék színű ablakok, a tengerparti tavernákból kiszűrődő bouzuki hangja azonnal magával ragad.
Fedezze fel a gyönyörű görög szigeteket!
KorfuKréta-KeletKréta-NyugatRodoszZakynthosz vagy Kefalónia - bármelyiket választjuk, nem fogunk csalódni. A görög emberek vendégszeretete, életigenlése, a fantasztikus görög konyha örökre szívünkbe zárja ezt a nagyszerű országot.
Fedezze fel Görögországot fakultatív programjainkon, melyhez helyi, magyarul beszélő idegenvezetőink nyújtanak segítséget. 

Korfu

Korfu természeti szépségeivel, smaragd tengerpartjával a Jón-szigetek közül az egyik legszebb. A keleti oldalon lankás zöld dombjai, míg a nyugati parton a meredek hegyoldalai mentén húzódó lenyűgöző tengeröblök teszik változatossá. A tájat dús növényzet borítja, ezért zöld szigetként él a köztudatban. A sziget kultúrájában és a főváros építészetében érezhetőek a római, bizánci, velencei fennhatóság nyomai. 

A természet által elegánsra és gyönyörűre alakított sziget felülmúlhatatlan természeti szépséggel rendelkezik. A tenger, a nap és a szél lenyűgöző partvonalat vájt a szigetre. Aranyszínű homokos és hófehér kavicsos strandok, finomra alakult sziklák, fák, amelyek árnyékukat egészen a vízig nyújtják.
Korfu mindig Európa egyik legbájosabb szigete volt. Egy hely csodálatos kontrasztokkal, a kultúrák és színek kereszteződésével.
Korfu  az idők során mit sem vesztett szépségéből . A tenger, a nap és a szél formálja nap mint nap a szigetet, lenyűgöző partvonalat alkotva. Aranyszínű vagy fehér kavicsos tengerpartok, fák, amelyek árnyékukat a vízig nyújtják. Kellemes kikapcsolódást és pihenést nyújt, tele napsütéssel, tengeri szellővel és meleg mosollyal.  Korfu egy különleges fényű és egyedi sziget, ahol találkoznak az emberek és a kultúrák. Így alakult ki a mostani modern arculata, szépsége és multikulturalizmusa.

Általános információk

Dassia település nevének jelentése "erdő", ami nem meglepő, hiszen a környéket buja növényzettel tarkított területek veszik körül. A korfui strandot körülvevő olajfaligeteknek köszönhetően festői drágakőnek tűnik a part, és a tűző nap elől is menedéket nyújtanak a fák lombjai.

Ajánlat részletei

 • - 2024.07.17.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
0 Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Hasonló ajánlatok