Unitravel Utazási Iroda

  • H-top Pineda Palace
  • H-top Pineda Palace
  • H-top Pineda Palace
  • H-top Pineda Palace
  • H-top Pineda Palace

H-top Pineda Palace

new-icon

Európa, Spanyolország, Barcelona

Ajánlat részletei

  • 2025.05.30 - 06.06.
  • 8 nap / 7 éj
  • 2 felnőtt
  • Standard szoba
  • Félpanzió

Listaár:
313.502 Ft/felnőtt
Akciós felnőtt ár:
263.702 Ft
Teljes összeg:
527.404 Ft
Megtakarítás:
-99.600 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Általános információk

Idegenforgalmi adó

Spanyolország kormánya idegenforgalmi adót vezetett be Costa Brava területére, mely az Utazó által a helyszínen fizetendő. Mértéke szálláskategóriától függ.

Értéke 1-3 EUR/fő/éj között változhat. 

Szállás leírás

Biztonságos, tiszta strandok és természetes tájak jelentik a kulcsot a nyugodt pihenéshez, négycsillagos szállodánkban a Pineda de Marban. A htop Pineda Palace egy egyedülálló menedék, 194 szobával, amelyeket úgy terveztek, hogy pihenést és kikapcsolódást biztosítsanak.

A tenger mellett, a város turisztikai központjától néhány lépésre található htop Pineda Palace szálloda tökéletes helyszín ahhoz, hogy a Pineda városában a látnivalókat utazás nélkül, a legnagyobb kényelemben élvezze. Kóstolja meg a mediterrán konyhát, és élvezze ki a kínálkozó összes tevékenységet, mindössze kb 31,4 km-re Gironától és 62,4 km-re Barcelonától.

Szobák

Erkélyes, járólapos, légkondicionált, utcára vagy medencére, tengerre néző szobák. A kétágyas szobák 2 felnőtt illetve 2 gyermek részére (12 éves korig) pótágyazhatóak. Babaágy a szabad kapacitás függvényében kérhető. A szobákban található műholdastelevízió, telefon, WIFI, széf (térítés ellenében), hűtőszekrény vagy minibár (térítés ellenében), fürdőszoba törülközővel, hajszárítóval és piperecikkekkel ellátva. 

Étkezési rend

Félpanzió, reggeli és vacsora büférendszerben. Felár ellenében teljes ellátás (reggeli,ebéd és vacsora büférendszerben) valamint all inclusive ellátás: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, snackek az étkezéseken kívüli időben. Üdítőitalok, víz, tea, kávé és helyi alkoholos italok a szálloda által meghatározott rendszer szerint.

Tengerpart

A homokos strand csak kb. 250 méterre, a központi homokszemcsés/aprókavicsos strand 1 km-re található. Napernyő és napágy térítés ellenében elérhető a parton.

Tipp

Közvetlen tengerparton elhelyezkedő szálloda!

Hasznos információk

Szabadtéri medence, gyermekmedence, napozóterasz, tetőteraszon jacuzzi (térítés ellenében), játszótér, társalgó, étterem, bár, lift, animáció, esti zenés, szórakoztató műsorok.

Utazási információk

Ryanair vagy Wizzair menetrendszerinti járattal, dátumtól függően.

Poggyász kapacitás: utasonként 1db fedélzetre vihető kézipoggyász (40cm x 20cm x 25cm) és utasonként 1 db maximum 20 kg-os feladott poggyász.

Tervezett menetrend

Budapest - Bacelona         15:45 - 18:20

Barcelona - Budapest        18:55 - 21:30

 

Spanyolország

Változatos földrajzi tájegységeivel és kultúrájával Spanyolország Európa egyik legvonzóbb nyaralóhelye. Gazdag építészeti és történelmi öröksége (egyedülállóak Európában, és az ország egyik legértékesebb kulturális kincsét képezik a mór és zsidó kultúra csodálatos emlékei), a mesés kisvárosok, a zöldellő óceánpart és vadregényes tájai mind elkápráztatják az odautazókat. Spanyolország annak is mindig új meglepetésekkel szolgál, aki évek óta látogatja, hiszen Európa egyik legszebb, legérdekesebb, legizgalmasabb országa.  

Barcelona

Európa egyik leghíresebb, legszebb, legizgalmasabb és leghangulatosabb metropolisza, a katalán főváros. A műemlékek széles skálája mellett egy rendkívül elegáns, tiszta, tengerparti város képe rajzolódik ki a látogatók előtt. Barcelona a modernizmus fővárosa, és a 20. századi avantgarde művészet legbátrabb szárnypróbálgatásainak helyszíne, valamint a modern várostervezés egyik legjobb példája. Gaudi építészeti csodái, a gótikus negyed hangulata, a Rambla nyüzsgése, a remek gasztronómia, vidám, mosolygós, élettel teli emberek, mediterrán légkör és növények várják az ide látogatókat.

Ajánlat részletei

  • 2025.05.30 - 06.06.
  • 8 nap / 7 éj
  • 2 felnőtt
  • Standard szoba
  • Félpanzió

Listaár:
313.502 Ft/felnőtt
Akciós felnőtt ár:
263.702 Ft
Teljes összeg:
527.404 Ft
Megtakarítás:
-99.600 Ft

Hasonló ajánlatok