Unitravel Utazási Iroda

 • Afrika - Seychelle-szigetek - Aqua Boutique Hotel (1)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Aqua Boutique Hotel (2)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Aqua Boutique Hotel (3)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Aqua Boutique Hotel (4)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Aqua Boutique Hotel (5)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Aqua Boutique Hotel (6)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Aqua Boutique Hotel (7)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Aqua Boutique Hotel (8)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Aqua Boutique Hotel (9)

Aqua Boutique Hotel

new-icon

Afrika, Seychelle-szigetek, Mahé-sziget

Ajánlat részletei

 • - 2024.05.27.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
nan Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Érdekel az ajánlat

A https://unitravel.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://unitravel.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://unitravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Beutazással kapcsolatos információk

A Seychelle-szigetek vízummentes ország, ami azt jelenti, hogy nincs vízumkötelezettség az utazni kívánó személyek számára, kivéve a koszovói útlevéllel rendelkezők számára, mivel a Seychelle-szigetek nem ismeri el Koszovó államot, ezért a beutazás nem engedélyezett. Bár a Seychelle-szigetekre való beutazáshoz más útlevéllel rendelkezőknek nem szükséges vízum, a látogatóknak mindazonáltal rendelkezniük kell érvényes útlevéllel vagy más, a Seychelle-szigetek kormánya által elismert úti okmányokkal a beutazáshoz. Az útlevélnek a tervezett tartózkodás idejére, a tulajdonos származási vagy lakóhely szerinti országba való visszaérkezéséig érvényesnek kell lennie.

Magyar állampolgárok számára az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak: 
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/seychelle-szigetek

 

Nászutas és házsassági évfordulós ajánlat

Érkezéskor helyi finomságok várják Önöket a lakosztályukban. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nászút esetén hat hónapon belül utazzanak, valamint hogy az ajánlat nem visszamenőleges és a névváltoztatás nem megengedett.
Házassági évforduló esetén foglaláskor be kell mutatni az esküvői okiratot, és az ajánlat az első, második vagy harmadik évfordulóra vonatkozik. A dátumnak a szállodában való tartózkodásra kell esnie.
Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy az ajánlat csak érvényes házassági anyakönyvi kivonattal vehető igénybe. Amennyiben a dokumentum nem kerül bemutatásra legkésőbb bejelentkezéskor, sajnos nem jogosult a szálloda nászutas vagy évfordulós csomagjára.

Szállás leírás

A hotel egy elegáns és nyugodt helyen, Mahé legnépszerűbb részén van, csupán 9 lakosztályból áll és teljesen önellátó. Diszkrét szálláshely, ahol kiváló wellness szolgáltatásokkal kényeztetheti magát. A tökéletesen felszerelt lakosztályokból páratlan kilátás nyílik az Indiai-óceán türkizkék vizére. Akár egy pihentető nyaralásra vágyik, akár a Seychelle-szigetek csodáit szeretné felfedezni, ez a butikhotel egy kiváló kiindulásipont, egy olyan hely, ahová mindig vissza fog vágyni.

Szobák

A kb. 60 négyzetméteres lakosztály nyugodt és tágas szállást kínál pároknak és családoknak egyaránt. Az egyszerűséget és a nyugalmat tökéletesen egyesíti, így teljes kényelemben élvezheti a sziget nyújtotta élményeket. Minden lakosztályban teljesen felszerelt konyhasarok, hatalmas franciaágy, légkondicionáló, műholdas televízió, díjmentes internet, tea-és kávéfőzőgép, széf és bútorozott terasz vagy erkély van. A saját fürdőszobában van hajszárító, és biztosítanak pipereholmikat.

Étkezési rend

A szálloda csak reggelivel foglalható. Minden lakosztályban jól felszerelt konyhasarok van.

Tengerpart

A szálloda kb. 500 méterre található a finomhomokos tengerparttól.

Tipp

Kellemes butikhotel Mahé legnépszerűbb részén, csupán kb. 500 méterre a tengerparttól.

Hasznos információk

A wellness központban különböző szolgáltatásokat vehetnek igénybe felár ellenében. A recepción van concierge-szolgáltatás és poggyászmegőrzés, és a közelben lehet autót kölcsönözni.

Repülőtéri transzfer

A transzferek ára repülőtér Mahe - szálloda - repülőtér Mahe nem szerepel a csomagban! A belföldi transzferekre való jelentkezés a foglalással egy időben esedékes! Kérjük megjegyzés rovatban tüntessék fel transzfer iránti igényüket! 

 

 

Seychelle-szigetek

Az Indiai-óceánban elterülő szigetország igazi földi paradicsom, mely rengeteg kalanddal várja Önöket. A rengeteg kis sziget megannyi lehetőséget kínál arra, hogy fergeteges élményeket szerezzen – túrázzon varázslatos tájakon, búvárkodjon, ússzon óriásteknősökkel, és fedezzen fel megannyi titkot!

A Seychelle-szigetek a trópusi égövben, az Egyenlítőtől délre, a 4. és 10. szélességi fok között helyezkednek el. Az évi középhőmérséklet 27 Celcsius fok körül mozog, és a sok csapadéknak köszönhetően mindig magas a páratartalom. Áprilistól októberig a frissítő passzátszelek miatt az időjárás hűvösebb és szárazabb, míg a monszun karácsony táján éri el az országot. Különleges mikroklímájának köszönhetően előfordulhat, hogy az egyik tengerparton esik az eső, míg a másikon hétágra süt a nap.

Mahé

Mahé a Seychelle-szigetek legnagyobb és legnépesebb szigete, itt található az ország fővárosa, Victoria is. Gránittalapzaton nyugszik, és legmagasabb pontja a kb. 905 méter magas Morne Seychellois. Világítóan fehérhomokos, ikonikus strandjai régóta vonzzák az utazókat. Trópusi éghajlatának köszönhetően rendkívül csapadékos, és a sziget belső részén elterülő trópusi esőerdő számtalan endemikus fajnak ad otthont.

Ajánlat részletei

 • - 2024.05.27.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
0 Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Hasonló ajánlatok