Unitravel Utazási Iroda

 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (1)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (2)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (3)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (4)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (5)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (6)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (7)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (8)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (9)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (10)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (11)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (12)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (13)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (14)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (15)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (16)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (17)
 • Afrika - Seychelle-szigetek - Mango House (18)

Mango House Seychelles - LXR Hotels & Resort

new-icon

Afrika, Seychelle-szigetek, Mahé-sziget

Ajánlat részletei

 • - 2024.04.17.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
nan Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Érdekel az ajánlat

A https://unitravel.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://unitravel.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://unitravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Nászutas és házsassági évfordulós ajánlat

Érkezéskor meglepetés várja Önöket a szobájukban, és több program közül válogathatnak a tartózkodásuk ideje alatt. 
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az esküvőtől számított hat hónapon belül lehet igénybe venni az ajánlatot. Évforduló ünneplése esetén a dátumnak a tartózkodás idejére kell esnie.
Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy az ajánlat csak érvényes házassági anyakönyvi kivonattal vehető igénybe. Amennyiben a dokumentum nem kerül bemutatásra legkésőbb bejelentkezéskor, sajnos nem jogosult a szálloda nászutas csomagjára.

Szállás leírás

A szálloda Mahé-sziget déli részén egy kis öbölben bújik meg, és közvetlen hozzáférése van az Anse Aux Poules Blues-hoz, amit a csodák akváriumának is neveznek. Fedezze fel az óceánra néző villák egyikét, pihenjen a pezsgőfürdőben és túrázzon a sűrű trópusi erdőben! A kulináris élményekért öt különböző étterem felel, ahol a könnyű harapnivalókon át egészen a fűszeres fogásokig bármit megtalálhat. Kapcsolódjon ki a természet lágy ölén!

Szobák

A prémium szoba óceánra néző kilátással kb. 45 négyzetméter, és a padlótól a mennyezetig érő ablakokon át gyönyörű kilátás nyílik az óceánra. Az egy hálószobás lakosztály kb. 90 négyzetméter, a nappaliban kihúzható kanapé található, és egy bútorozott terasz tartozik hozzá. Közvetlenül a tengerparton fekszik, így gyönyörű kilátás nyílik a kéklő óceánra.
Díjmentesen elérhető az internet, van kávé-és teafőző, valamint egy teljesen felszerelt, zuhanyzós fürdőszoba tartozik hozzájuk.

Étkezési rend

Reggelivel, félpanzióval, teljes panzióval vagy akár all inclusive ellátással is foglalható.

A hotel éttermeiben a nemzetközi, helyi, mediterrán és japán konyha fogásai között válogathatnak. Az all inclusive ellátás tartalmazza az üdítőket, a helyi söröket, borokat és válogatott szeszesitalokat, melyeket 12:00 és 22:30 között rendelhet. Bizonyos italok nem tartoznak az all inclusive ellátásba, ezeket az éttermek külön feltüntetik az itallapon.

Tengerpart

A hotel közvetlenül a homokos tengerparton, az Anse Aux Poules Bleues nevű öbölben található.

Tipp

Nyaraljon természet közelben, és ébredjen minden reggel az óceán látványára!

Hasznos információk

A szállodában három medence található. A fő medence egy szemet formáz, és helyet ad az élénk medencebárnak, egy másik medence olyan érzetet kelt, mintha összeérne az öböl vízével, és a harmadik a szálloda egy magasabb pontján fekszik, így gyönyörű kilátás nyílik belőle a környékre. A teljesen felszerelt edzőteremben lehetőség van egyszemélyes vagy csoportos órákat venni.

Beutazással kapcsolatos információk

A Seychelle-szigetek vízummentes ország, ami azt jelenti, hogy nincs vízumkötelezettség az utazni kívánó személyek számára, kivéve a koszovói útlevéllel rendelkezők számára, mivel a Seychelle-szigetek nem ismeri el Koszovó államot, ezért a beutazás nem engedélyezett. Bár a Seychelle-szigetekre való beutazáshoz más útlevéllel rendelkezőknek nem szükséges vízum, a látogatóknak mindazonáltal rendelkezniük kell érvényes útlevéllel vagy más, a Seychelle-szigetek kormánya által elismert úti okmányokkal a beutazáshoz. Az útlevélnek a tervezett tartózkodás idejére, a tulajdonos származási vagy lakóhely szerinti országba való visszaérkezéséig érvényesnek kell lennie.

Magyar állampolgárok számára az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak: 
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/seychelle-szigetek

Utazási információk, tervezett menetrend

Budapest – Dubai – Seychelle-szigetek oda-vissza útvonalon az Emirates légitársaság járatára foglalunk helyeket utazóink számára.

Tervezett menetrend 

Odaút: Budapest – Dubai: 15:10 – 23:20 / Dubai – Seychelle-szigetek: 02:40 – 07:05 (+1 nap)
Visszaút: Seychelle-szigetek – Dubai: 23:50 – 04:20 / Dubai – Budapest: 10:35 – 13:35 (+1 nap)

Poggyász

20 kg feladható és egy maximum 7 kg súlyú kézipoggyász a légitársaság szabályozása szerint.

Repülőtéri transzfer

Az alább felsoroltak közül választhat egy autótípust Mahe szigetén:

Privát transzferek (egyirányú)Úti cél Autónként / szolgáltatásonként
 STANDARD Személyautó (Maximum 3 fő) Repülőtérről / mólóról / HeliStopról / kikötőből bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 38220 HUF
 PREMIUM Személyautó (maximum 3 fő) Repülőtérről / mólóról / HeliStopról / kikötőből bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 79440 HUF (BMW X5 SUV vagy PORSCHE Cayenne vagy bármely más luxusautó)
 PREMIUM Privát kisbusz (maximum 5 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe sziget 105840 HUF (Elektromos Mercedes Vito)
 Privát kisbusz (01-06 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva Mahe/Praslin-szigetek 67620 HUF
 Privát kisbusz (01-09 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 79380 HUF
 Privát autóbusz (01-22 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 108780 HUF
 Poggyászszállítás: Személygépkocsival történő transzfer esetén 3-nál több poggyászt szállító ügyfelek számára kötelező. Mahe/Praslin Islands 29400 HUF
A poggyászszállítás kötelező a 3-nál több poggyásszal utazó ügyfelek számára. A fent megadott ár maximum 5 darab poggyászra vonatkozik. Az 5 poggyászdarabon felül minden további poggyászdarab után 7060 Ft felárat kell fizetni.

Seychelle-szigetek

Az Indiai-óceánban elterülő szigetország igazi földi paradicsom, mely rengeteg kalanddal várja Önöket. A rengeteg kis sziget megannyi lehetőséget kínál arra, hogy fergeteges élményeket szerezzen – túrázzon varázslatos tájakon, búvárkodjon, ússzon óriásteknősökkel, és fedezzen fel megannyi titkot!

A Seychelle-szigetek a trópusi égövben, az Egyenlítőtől délre, a 4. és 10. szélességi fok között helyezkednek el. Az évi középhőmérséklet 27 Celcsius fok körül mozog, és a sok csapadéknak köszönhetően mindig magas a páratartalom. Áprilistól októberig a frissítő passzátszelek miatt az időjárás hűvösebb és szárazabb, míg a monszun karácsony táján éri el az országot. Különleges mikroklímájának köszönhetően előfordulhat, hogy az egyik tengerparton esik az eső, míg a másikon hétágra süt a nap.

Mahé

Mahé a Seychelle-szigetek legnagyobb és legnépesebb szigete, itt található az ország fővárosa, Victoria is. Gránittalapzaton nyugszik, és legmagasabb pontja a kb. 905 méter magas Morne Seychellois. Világítóan fehérhomokos, ikonikus strandjai régóta vonzzák az utazókat. Trópusi éghajlatának köszönhetően rendkívül csapadékos, és a sziget belső részén elterülő trópusi esőerdő számtalan endemikus fajnak ad otthont.

Ajánlat részletei

 • - 2024.04.17.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
0 Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Hasonló ajánlatok