Unitravel Utazási Iroda

  • Atlantis the Palm
  • Atlantis the Palm
  • Atlantis the Palm

Atlantis the Palm

new-icon

Ázsia, Egyesült Arab Emírségek, Dubai

Ajánlat részletei

  • 2024.12.27 - 2025.01.04.
  • 9 nap / 7 éj
  • 2 felnőtt
  • Standard szoba
  • Reggeli
  • Repülő

Listaár:
2.995.060 Ft/felnőtt
Akciós felnőtt ár:
2.429.900 Ft
Teljes összeg:
4.859.800 Ft
Megtakarítás:
-1.130.320 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Szállás leírás

Egy dubaji ikon
Az Arab-öböl nyugodt, türkizkék vize és a fenséges dubaji égbolt között fekvő Atlantis, The Palm a világhírű dubaji Pálma-sziget koronája. Akár világhírű üdülőhelyünkön száll meg, akár díjnyertes sztárszakács éttermeink egyikében vacsorázik, akár az Aquaventure víziparkban szórakozik, az Atlantis, The Palmban egy olyan világot élhet át, amely távol áll a mindennapoktól.

Szobák

Élvezze a dubaji Pálma-szigetre nyíló kilátást, és aludjon el a csillogó dubaji égbolt alatt. Az óceán ihlette, modern és elegáns kialakítású Palm Hotel Rooms 45-47 négyzetméteres, tágas kényelmet kínál, beleértve a nagyméretű, külön káddal ellátott fürdőszobát.

A nagyméretű Palm Hotel szobákban egy king vagy két queen ágy közül választhatnak, így ideálisak egy páros, vagy családi nyaraláshoz. Az üdülőhelyen töltött, szórakozással teli nap után pihenjen 24 órás szobaszervizünk menüjével.

Galéria megtekintése
Tekintse meg!
Részleges vagy teljes kilátás a Pálma-szigetre és a dubaji égboltra.
Méret: 1,5 m:
Méret: 45-47 négyzetméter. Az erkély mérete a szoba elhelyezkedésétől függően változhat
Foglaltság:
King szoba: 2 felnőtt vagy 2 felnőtt + 1 felnőtt (felár a pótágyazásért) VAGY
Queen szoba: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt + 1 gyermek (14 év alatti gyermekek).

Étkezési rend

Reggelis ellátás, melyet a hotel fő éttermében szolgálnak fel.

Tipp

A világ egyik legnépszerűbb és legmagasabb vendégélményt kínáló szállodája!

Hasznos információk

Maradjon stílusosan
Szobáink és lakosztályaink a kényelem, a luxus és a Palm Islandre vagy az Arab-tengerre nyíló lenyűgöző kilátás tökéletes egyensúlyát kínálják. Ha egyszeri nyaralást szeretne, szálljon meg egy ikonikus Signature Suite-ban, amelytől eláll a lélegzete.
Fedezze fel a oldalt.
Családi delfinbemutató az Atlantis Aquaventure-ben az Atlantis Dubaiban
Aquaventure World
Csússzon le a világ legnagyobb vízi parkjában, találkozzon barátságos delfinjeinkkel és játékos oroszlánfókáinkkal, fedezze fel Dubai kedvenc akváriumát, vagy élvezze az izgalmas vízi sportokat. Az Aquaventure Worldben rengeteg a tennivaló.
Fedezze fel a oldalt.
Fekete tőkehal a Nobuban
Világszínvonalú étkezés
Az Atlantis, The Palm a leghíresebb sztárszakácsok és Michelin-csillagos éttermek, pazar nemzetközi büfék és élményszerű étkezések együttesét kínálja.
Fedezze fel a
Családi bowling a Wavehouse-ban
Non-stop szórakozás
Érezze a rohanást vibráló szórakozóhelyeinken, ahol a szórakozásnak sosincs vége! Nézze meg trendi bárjainkat és strandklubjainkat, vagy látogasson el a Wavehouse-ba bowlingozni, játéktermekbe, élőzenére és nagyszerű ételekre.
Fedezze fel a
Spa az AWAKEN Wellnessben
AWAKEN Wellness
Gyújtsa meg belső lángját egy igazán különleges holisztikus gyógyfürdőben, amelyet arra terveztek, hogy megtisztítsa a testét, kitisztítsa az elméjét, felemelje az érzelmeit és felrázza a lelkét. Az AWAKEN meghívja Önt, hogy energiaterápiákkal és változatos kezelésekkel töltse fel magát.

Utazási információk, tervezett menetrend

Utazás
 
Utasaink a világ egyik legjobb összeköttetésével rendelkező légitársaság, a   járataival utazhatnak a Budapest - Dubai - Budapest útvonalon! Évezze a multimédiás tartalmakat a beépített kijelzőkön, a több féle étrendhez igazodó fedélzeti ellátást, vagy emelje új szintre az utazási élményt a Business osztályon! 


Poggyász kapacitás: Személyenként 1 db maximum 23 kg súlyú feladható poggyász, illetve személyenként 1 db maximum 8 kg súlyú fedélzeti kézipoggyász.

Fedélzeti ellátás: Standard menu - különleges igényeiket kérjük minden esetben előre jelezzék, utólag nem áll módunkban felár nélküli módosításra!

Business osztály upgrade: Kérjük business osztályú jegy igényeiket foglaláskor jelezzék irodánk felé! A business osztályú jegyek ára egyedi megrendelést követően kerülnek megállapításra!

Egyesült Arab Emírségek

Az Egyesült Arab Emírségek  olajban gazdag monarchia a Közel-Keleten, az Arab-félsziget délkeleti részén, amely hét emírség egyesülésével jött létre 1971-ben. Az ország határos Ománnal, Szaúd-Arábiával és Katarral. Az ország szövetségi állam, vagyis föderáció, amely hét emírségből áll: Abu Dhabi, Ajman, Sarjah, Umm al-Qaiwain, Ras-al-Khaimah, Fujairah és Dubai Emírség. Az azonos nevű Dubai város fontos turista célpont az utazók körében, és széles körű, magas színvonalú szolgáltatásokkal várja a turistákat. Az ország, Magyarországról közvetlen repülőjárattal 5-6 óra alatt érhető el.
Az Egyesült Arab Emírségkről legtöbbünknek a világ mára egyik leghíresebb városa, Dubai jut eszünkbe, hiszen az alig 50 év alatt szinte a semmiből lett megapolisz számtalan látogatót vonz évről évre, de ahogy a nevében is benne van, az Emírségek jóval többről szól, mint Dubai. 
A hét - egyenként önálló közigazgatással, és környezeti sajátosságokkal rendelkező - Emírség számtalan kultúrális érdekességgel, történelmi értékkel és modern kultúrával varázsolja el látogatóit, akik mindíg vissza vágynak ebbe a lüktető, nyűzsgő oázisba. Dubai mellett az Emírségek fővárosának is otthont adó Abu-Dhabi vagy a zöld Emírség Ras al Khaima szintén különleges élményeket kínál, ezért körutazásunk során mind a hét Emírségben megfordulunk.

Dubai

Az emírségek közül Dubai az, amely az üzleti élet és a turizmus közel-keleti központja, az Arab Világ Velencéjének is nevezik. A 700 ezer lakosú város az Egyesült Arab Emírátusok második legnagyobb városa a főváros után. A várost gyakran emlegetík a Kelet és a Nyugat találkozóhelyének is, ahol a tradicionális arab világ és a fényűző Nyugat keveredik. Méltán nevezik az ellentétek városának is, hiszen itt a legmodernebb üvegpaloták ugyanúgy részei a metropolisznak, mint város határában kezdődő végtelennek tűnő homoksivatag. A hagyományos arab bazárok portékái és a deirai aranybazár kínálata minden képzeletet felülmúl, mesés gazdagság tárul az idelátogató turista szeme elé. Dubai igazából két városrészből áll, amelyet a Dubai-öböl tagol ketté: északon Deira, délen a modern épületeket is magában foglaló Bur Dubai található. A két városrészt két híd és egy alagút köti össze. Felfedezni a várost a standard városnéző túrákon kívül még kitünő mód, ha motoros csónakot bérelünk, hogy egy más szemszögből is feltérképezhessük a várost. A legérdekesebb látnivaló: a Dubai Múzeum, Burj Al Arab, Burj Khalifa valamint a World Trade Center, melyeknek tetejéről lélegzetelállító kilátás nyílik a városra. A város legrégebbi épülete az Al-Fahidi erőd, amely egykor az uralkodók lakhelye volt, ma a Dubai Múzeumnak ad otthont. Dubai legnagyobb és legszebb minarete a Nagy Mecsethez csatlakozik, amely alig tíz éves múltra tekint vissza. Élményszámba megy a souq-nak nevezett helyi piacok meglátogatása, itt célirányosan választhatunk piacot, attól függően, milyen portékával szeretnénk gazdagítani gyűjteményünket (fűszer, parfüm, ékszer stb.).

Ajánlat részletei

  • 2024.12.27 - 2025.01.04.
  • 9 nap / 7 éj
  • 2 felnőtt
  • Standard szoba
  • Reggeli
  • Repülő

Listaár:
2.995.060 Ft/felnőtt
Akciós felnőtt ár:
2.429.900 Ft
Teljes összeg:
4.859.800 Ft
Megtakarítás:
-1.130.320 Ft

Hasonló ajánlatok