Last minute

First minute

Kiemelt ajánlataink

Egyesült Arab Emírségek
Dubai
2023.04.24 - 05.02 (Reggeli)
399 900 Ft-tól
Jordánia
Amman
2023.05.03 - 05.08 (Félpanzió)
479 900 Ft-tól
 
Korfu, Paleo Art Hotel 4* 
Félpanziós vagy AI ellátással! 
 
Rendkívül jó áron,
már 254.900 Ft-tól!

 
Nyugat Kréta, Manos Palace 4* 
Családoknak 2 légterű elhelyezés! 
 
Reggelivel,
már 287.900 Ft-tól!

 
Kréta repülővel, Dimitra apartmanház
Új a kínálatunkban! 
 
Akár nagyobb társaságoknak is,
már 178.900 Ft-tól!

 
Kefalónia, Palatino Htl. 3* 
Rendkívül jó elhelyezkedéssel! 
 
Újdonság,
már 233.900 Ft-tól!

Izrael Körutazás 3* - Tel-Aviv

Izrael körutazás program:

1. nap: Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal Tel-Aviv repülőterére. Rövid látogatás teszünk Jaffa óvárosában, mely az ókor óta fontos kikötőváros, majd elfoglaljuk a netánjai szállást, ahol lehetőség van fürdeni a Földközi-tengerben.

2. nap: A mai napon meglátogatjuk Heródes király fővárosának régészeti helyszínét a Ceasarea Nemzeti Parkban. Izrael egyik legfontosabb történelmi helyeként Heródes életétől elkezdve egészen a keresztes hadjáratokig találhatunk itt emlékeket. Ezután Haifába utazunk, ahol a Bahái függőkert teraszain sétálunk, mely a bahái hit fontos szent helye, és része az UNESCO világörökségnek. Középpontjában Báb síremléke áll. Szintén az UNESCO világörökség része Akkó óvárosa, ahol megtekintjük az Ispotályos lovagrend erődítményeinek maradványait.Késő délután még megtekintjük a názáreti Angyali üdvözlet bazilikáját is. A következő két éjszakát Tiberiasban, a Galileai-tenger partján töltjük.

3. nap: Napunkat Cfátban indítjuk, mely Izrael legmagasabban, (kb. 850 méter tengerszint feletti magasságban) fekvő városa. Itt művészeti galériák és egy ősi zsinagóga vár ránk. Utunk ezután Tabghába, Boldogmondások hegyére vezet, mely a hagyomány szerint Jézus Hegyi beszédének helyszíne, valamint megtekintjük a Kenyérszaporító templomot. Amennyiben időnk engedi, lehetőség van fürdeni a Galileai-tengerben.

4. nap: Indulás dél felé, a Jordán folyó völgyén keresztül. Megtekintjük az ősi római város, Beit Shean romjait, mely korábbi földrengések sorozatában elpusztult. A terület egészen az újkőkortól fogva lakott. A Jordán folyó hagyományos keresztelőhelye, Qasr el Yahud rövid meglátogatása után Betlehembe utazunk, ahol megtekintjük a Születés templomát, melyet a keresztények Jézus születési helyeként tartanak számon. A következő éjszakákat egy jeruzsálemi szállodában töltjük.

5. nap: A napot gyalogos városnézéssel kezdjük az ábrahámi vallások szent városában, Jeruzsálemben. A fallal körülvett óváros 1981 óta szerepel az UNESCO kulturális világörökségek listáján. Idegenvezetőnkkel az Oroszlános kapunál találkozunk, és utunk a Via Dolorosa kanyargós útvonala mentén a Szent Sír templomhoz vezet, melyet Jézus járt a Golgotára vezető útján. Lehetőség van helyi ajándéktárgyak vásárlására. Fakultatív ebédlehetőség a keresztény negyedben, majd a zsidó negyeden át felsétálunk a Sion-hegyre, ahol megtekintjük az Utolsó vacsora termét, és tiszteletünket tesszük Dávid király sírjánál. Vacsora után a Dávid-toronyban fény-és hangjátékot tekintünk meg Jeruzsálem történetéről, majd elsétálunk a Siratófalhoz.

6. nap: Az előző nap izgalmait egy Holt-tengeri fürdőzéssel pihenjük ki, majd látogatást teszünk a világhírű Ahava kozmetikai gyár üzletében. Délután utunk az UNESCO világörökségű sivatagi erődítményébe, a Heródes Masszádájába vezet.

7. nap: A délelőttünket az Olajfák hegyén  sétával kezdjük, ahol megtekintjük a panorámát. Ellátogatunk a Gecsemáné-kertbe, majd a Nemzetek templomába vezet az utunk. A Machane Yehuda piacon lehetőség van ebédelni illetve szuveníreket vásárolni. Továbbutazunk Jad Vasem holokauszt emlékhelyére, ahol vezetett látogatáson veszünk részt. Késő délután az Ein Karem-i Látogatás templomába térünk be.

8. nap: Reggeli után kijelentkezés a hotelből, majd menetrend szerinti járattal térünk vissza Budapestre. 

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt a prospektusunkban meghirdetett programok időpontja illetve sorrendje módosulhat az idegenvezető legjobb belátása szerint. 

Minimum létszám: 20 fő

Az ár tartalmazza:
  • A repülőjegyet a Budapest-Tel-Aviv-Budapest útvonalon
  • Szállást 3*-os szállodá(k)ban, félpanziós elláttással (Tiberias:Prima Galil Hotel Netanya:Hotel Residence Jerusalem: Prima Park vagy hasonló szálláshelyek)
  • A leírásban szereplő programokat
  • Transzfert

Külön fizethető:

  • Idegenforgalmi adó a szállodában.
  • (Idegenvezető és sofőrők részére opciónális borravaló a helyi szokások szerint ajánlott!)
  • Leírásban nem szereplő programok és étkezések
Étkezési rend:

A csomag leírás szerinti félpanziós ellátást tartalmaz.

Utazási információ (menetrend, poggyász kapacitás):

Tervezett menetrend: 

W6 2325 Budapest-Tel-Aviv 06.00h -10.05h

W6 2328 Tel-Aviv-Budapest 21.10h - 23.45h

Utazás: 

- Ryanair vagy Wizzair menetrend szerinti járatával, dátumtól függően

- Reptéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal


Poggyász kapacitás: Wizzair vagy Ryanair szabályzata szerint. 2 éves kor felett, személyenként 1 db kézipoggyászt, illetve 1 db 10 kg-os feladott poggyászt biztosítunk. Amennyiben szeretne 20kg-os feladott poggyászt a 10 kg-os helyett, kérjük jelölje PLUS opciónkat a foglaláson, melyhez most fix ülőhely is tartozik! Az említett plusz szolgáltatás ára: 40.000,- forint / személy. 

Az ár előzetes ülőhely foglalást NEM tartalmaz! Amennyiben biztosan egymás mellett szeretnének ülni a repülőn, úgy lehetőség van felár ellenében ülőhely foglalásra oda és visszaútban is. Az aktuális járatra érvényes felár pontos összegéről információt kollégáink tudnak adni.

Tipp

Körutazás Izrael legcsodálatosabb részein! Életre szoló élmény!

Izrael Körutazás képgaléria

Indulások és árak

Indulás:
Nap/éj, közlekedés:
Ellátás:
Lista ár
(Ft-tól/Fő):
Aktuális ár
(Ft-tól/Fő):
Kalkuláció
és foglalás
2023.06.06.
8/7 BUD
Félpanzió
737.100.-
599.900.-
Betelt

Izrael

1639473307_1602842838-caesarea-3533518-1280-optimized.jpg

Izrael a kulturális emlékek, az UNESCO listás világörökségi helyszínek, illetve a kellemes tengerparti klíma miatt kedvelt úticél az utazók számára. Az ország története 4000 éves múltra tekint vissza melynek főbb állomásait akár egy körutazás, illetve Eilatban való nyaralásunk során különböző fakultatív kirándulások alkalmával ismerhetjük meg. Bejárhatjuk a Bibliából ismert szent helyeket, keresztülhaladhatunk az ország változatos tájain, fürödhetünk a Holt-tengerben, valamint kis ízelítőt kaphatunk a történelmi városok múltjáról és jelenéről.
Jeruzsálem, Betlehem és Názáret olyan sajátos légkörrel rendelkezik, amellyel máshol nem találkozunk. Az élményekben gazdag kirándulások mellett lehetőségünk van arra, hogy pihenjünk a Vörös-tenger partján, Eilatban, amely Izrael egyik legmodernebb üdülőhelye.

Tel-Aviv

1639060731_1600079885-tel-aviv-3621085-1280-optimized.jpg