Unitravel Utazási Iroda

 • City Tower Hotel Aqaba
 • City Tower Hotel Aqaba
 • City Tower Hotel Aqaba
 • City Tower Hotel Aqaba
 • City Tower Hotel Aqaba
 • City Tower Hotel Aqaba
 • City Tower Hotel Aqaba
 • City Tower Hotel Aqaba
 • City Tower Hotel Aqaba
 • City Tower Hotel Aqaba

City Tower Hotel Aqaba

new-icon

Ázsia, Jordánia, Aqaba

Ajánlat részletei

 • - 2024.04.17.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
nan Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Érdekel az ajánlat

A https://unitravel.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://unitravel.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://unitravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Beutazással kapcsolatos információ

Vízum
Magyar állampolgárok számára Magyarországról Jordániába az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/jordania

Amikor megérkezik a repülőtérre, mindenképpen találkozzon a fogadó ország képviselőjével (a fogadó ország nevével vagy a turisták nevével ellátott táblával) az útlevél ellenőrző pult előtt. Az útlevél ellenőrző pulthoz csak olyan képviselővel együtt mehet, aki rendelkezik az ingyenes vízummal beutazó turisták listájával. Ha a turisták egyedül mennek át az útlevél-ellenőrzésen, az útlevél-ellenőrző tisztviselő 60 USD díjat fog kérni a jordániai vízumért.

Szállás leírás

A City Tower Hotel Akabában található, séta távolságra a bevásárlóközpontoktól és az  éttermektől. A szálloda a modern elvárásoknak megfelelő, magas szintű szolgáltatásokkal várja a vendégeket. Az új kialakítású szobák a kényelem és a technológia ötvözetét kínálják, mesés kilátással a tengerre.

Szobák

A Hotel légkondicionált, saját fürdőszobával ellátott szobákat kínál Akabában. A szálloda családi szobákat is kínál. Mindegyik szoba egyszerűen berendezett, kellemes környezetet biztosít. Így akár üzleti, akár szórakozás céljából, akár a kettő kombinációja miatt látogat ide, garantált az igazi kikapcsolódás.

Étkezési rend

A szálláshely reggelis és felár ellenében félpanziós ellátással foglalható.

 

Tengerpart

Az Aqaba strand kb. 10 perc séta távolságra van a hoteltől, amely díjköteles. A hotel közelében található a népszerű látnivalók közé tartozó Al-Ghandour strand.

Tipp

A hotel hagyományos jordán vendégszeretettel várja a kikapcsolódni vágyókat, Akaba középső strandjának közelében.

Hasznos információk

Számos étteremet és bevásárló központot találunk a hoteltől pár perces séta távolságra.  A szálláshely beltéri medencével és a szaunával is rendelkezik, melyek használata a szállóvendégek részére díjmentes.  

Jordánia

Jordánia a Közel-Keleten található ország, mely Szíriával, Szaúd-Arábiával, a Vörös-Tengerrel, Palesztinával, Izraellel és Irakkal határos. Történelmileg igen gazdag ország, az emberiség legkorábbi falvainak adott otthont, számos ősi civilizációs emlék ma is megtalálható itt. A civilizáció hajnala óta Jordánia földrajzi elhelyezkedése miatt fontos szerepet játszik a kereskedelem és a kommunikáció csatornájaként, összekötve keletet és nyugatot, északot és délt, mindmáig betöltve ezt a szerepet.

Jordánia éghajlatát meleg, száraz nyarak és enyhe, csapadékos telek jellemzik, az éves átlaghőmérséklet 12 oC és 25 oC között mozog.

Jordánia különböző földrajzi adottságokkal rendelkezik.

Itt található a Holt-tenger, amely a Föld legmélyebben fekvő pontjának számít - 408 méterrel a tengerszint alatt. Legmagasabb pontja ezzel szemben a Jebel Umm El Dami, amely 1854 méterrel a tengerszint felett fekszik. Nagyobb városai közé tartozik a főváros, Amman északnyugaton, Irbid és AL Zarqa pedig északon. Karak és Akaba délen.

Itt található Petra romvárosa, melyet a világ egyik csodájaként tartanak számon, valamint a lenyűgöző Wadi Rum sivatag, amely több film forgatási helyszínéül szolgált már.

Aqaba

A Jordánia déli csücskében, a fővárostól, Ammántól körülbelül 4 órányira fekvő Akaba egy erős vonzerővel bíró tengerparti város. A múltat felidézni vágyók számára történelmi hangulatú Aqaba kellemes kiegészítője Amman nagyvárosi hangulatának.

Aqaba természeti környezete lenyűgöző: a keskeny tengerpartot festői hegyek veszik körül, és pálmafák szegélyezik. A kereskedelmi kikötő területe keletre, míg a szállodák és a turisztikai terület nyugatra található.

Történelmileg mindig is jelentős tengeri kikötő volt itt, már Salamon király idején is. 

Ajánlat részletei

 • - 2024.04.17.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
0 Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Hasonló ajánlatok