Unitravel Utazási Iroda

  • Ázsia-Thaiföld-PhiPhi-Saii (1)
  • Ázsia-Thaiföld-PhiPhi-Saii (2)
  • Ázsia-Thaiföld-PhiPhi-Saii (3)
  • Ázsia-Thaiföld-PhiPhi-Saii (4)
  • Ázsia-Thaiföld-PhiPhi-Saii (5)
  • Ázsia-Thaiföld-PhiPhi-Saii (6)
  • Ázsia-Thaiföld-PhiPhi-Saii (7)
  • Ázsia-Thaiföld-PhiPhi-Saii (8)

Saii Phi Phi Island Resort + Krabi

new-icon

Ázsia, Thaiföld, Phi Phi Sziget

Ajánlat részletei

  • 2024.11.18 - 12.02.
  • 15 nap / 14 éj
  • 2 felnőtt
  • Deluxe Bungalow
  • Reggeli
  • Repülő

Listaár:
1.746.900 Ft/felnőtt
Akciós felnőtt ár:
979.900 Ft
Teljes összeg:
1.959.800 Ft
Megtakarítás:
-1.534.000 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Szállás leírás

Vonuljon el a SAii Phi Phi Island Village-be, egy álomszerű trópusi üdülőhelyre, amely egy 800 méteres privát, érintetlen, fehér homokos tengerparton található az Andamán-tenger türkizkék vize által körülvéve. Ez a pazar Phi Phi-szigeti üdülőhely 70 hektáros kókuszpálma-ültetvény közt található, a Loh Ba Gao-öbölben, a gyönyörű Phi Phi-sziget békés északkeleti partján.

A szállások között 189 hagyományos thai stílusú bungaló és 12 exkluzív Hillside Pool villa található. Minden villa saját medencével rendelkezik, kilátással a sziget csodálatos tájára.

Az üdülőközpontban öt étterem, három bár, gyógyfürdő, ajándékbolt, rekreációs központ, 5 csillagos PADI búvárközpont, fitneszterem, két nagy medence és teniszpálya található. A Tengeri Felfedezési Központban szakértők oktatják és inspirálják a vendégeket és a helyieket fenntarthatósági erőfeszítésekre, beleértve a cápák és bohóchalak nevelését.

A Ko Phi Phi Nemzeti Parkban található Maya-öböl, amely három és fél évig nem látogatható a környezet megújítása érdekében, most hivatalosan is megnyílt a turisták előtt, és Thaiföld egyik igazi nemzeti kincseként kötelező úti cél. .

Szobák leírás

Az 50 négyzetméteres Deluxe Garden Bungalow az üdülőtelep trópusi kertjében található, és buja kilátást nyújt a nyugodt erkélyről. Belül a ropogós, modern dekoráció összhangban van az üdülőhely thai esztétikájával, míg a king-size ágy és a kanapé bőséges lehetőséget kínál a lazításra. Felszereltség: Mosodai és postai szolgáltatások, Kiegészítő Wi-Fi, Légkondíciónálás, Műholdas TV,IDD telefon, Erkély vagy terasz nyugágyakkal, Szekrény és komód, Hűtőszekrény és minibár, Hajszárító és borotva pont, Zuhanyzó, fürdőköpeny és papucs, Esernyő és fáklya,Szobai széf

A 45 négyzetméteren elhelyezkedő, tágas és elegáns Deluxe Garden Villa magas mennyezettel, nyugtató és természetes színvilággal rendelkezik, beleértve a helyi eredetű, fűből készült lámpaernyőket. Bújjon bele plüss ágyba a tengeri ihletésű, horgászkötelekből készült fejtámlával. Frissüljön fel a tágas fürdőszobában, készítsen egy friss kávét a kávégéppel, és lépjen ki a teraszra, hogy lazítson egy bambuszszékben, és szívja magába a trópusi hangulatot.
A felszereltség megfelel az 5 csillagos luxusnak.



Tengerpart

A hotel rendelkezik saját partszakasszal, melyen a napernyők és napágyak használata díjtalan.

Tipp

Aki az érintetlen trópusi partokat szereti és a búvárkodást szeretné kipróbálni, ez neki való hely!

Program

Krabi+Phi Phi-Flydubai

13 Éjszaka

1. nap: Elutazás Budapestről az Flydubai járatával, átszállás Dubaiban.

2. nap: Érkezés Krabira a kora délutáni órákban. Csoportos találkozó a helyi idegenvezetővel. Szabadprogram. - Krabi Hotel: Deevana Plaza vagy hasonló

2.-10. nap: Pihenés a tengerparton, fakultatív programlehetőségek magyar nyelven is.

10. nap: Transzfer Phi-phi szigetére létszámtól függően légkondicionált buszokkal majd gyorshajóval. Az út forgalomtól függően 1-1,5 óra.

14. nap: Kijelentkezés a hotelből. Szabadidő. Transzfer az esti órákban Krabira.

15. nap: Hazarepülés Krabiról Budapestre, Dubai átszállással.

Hasznos információk

Thaiföldön sokkal kevesebb helyen fogadnak el kártyát, mint Európában. Sőt, a legtöbbször még ott is, ahol látod a VISA jelet a kassza mellett, csak pár száz baht fölött használhatod, vagy 3%-os kártyadíj ellenében.

ATM viszont mindenhol van, és a legjobb, ha mindig van nálad készpénz.

Az ATM (banktól függetlenül) minden készpénzfelvételnél 220 baht-ot még levesz a kártyádról: mindegy, hogy pár száz baht-ot vettél ki, vagy több ezret. Ezért érdemes egyszerre nagyobb összeget kivenni.

Figyelem: az ATM pont fordítva működik, mint nálunk. Előbb kapod meg a készpénzt, csak aztán kapod vissza a kártyádat. Ez a szokás jobban berögzül, mint hinnénk, és új utazók rendszeresen felejtik a gépben a kártyájukat.

Utazási információk, tervezett menetrend

Budapest – Dubai – Krabi oda-vissza útvonalon az FLYDUBAI légitársaság járatára foglalunk helyeket utazóink számára.

Tervezett menetrend

Odaút: Budapest – Dubai: 22:35-07:00 / Dubai – Krabi: 10:25-19:45 (+1 nap)

(5 óra 25 perc – 6 óra 20 perc)

Visszaút: Krabi – Dubai: 12:00-16:15 / Dubai – Budapest: 18:25-21:35

(7 óra 15 perc – 6 óra 10 perc)

Poggyász: 20 kg feladható - és egy maximum 5 kg súlyú kézipoggyász (55 x 38 x 20 cm).

Krabi Repülőtér és a kiválasztott szálloda között a létszámtól függően légkondicionált buszokkal vagy autókkal biztosítjuk a transzfert

Krabi hotelek és a Phi Phi sziget között gyorshajós transzfert biztosítunk utasaink számára

Mit tartalmaz az ár?

AZ ÁR TARTALMAZZA

  • a nemzetközi repülőjegyet illetékekkel
  • a szállást a program szerint reggelivel
  • a transzfereket a repülőtértől a kiválasztott szállodáig
  • a magyar nyelvű asszisztenciát helyi képviselő által


AZ ÁR NEM TARTALMAZZA

  • az útlemondási biztosítást: 3 %
  • Balesetbiztosítást melyet irodánkban is megköthetnek, meglétét mindenképp javasoljuk

Thaiföld

A világnak ez a kiemelkedő része már régóta az első számú célállomás a Délkelet-Ázsiát felfedezni vágyó nyaralók számára. Thaiföld egyik fő vonzereje a hihetetlen sokszínűség és az úti célok széles választéka, Bangkok nyüzsgő környékétől a fényűző Koh Samui partvidékéig.
Thaiföld kivételes turisztikai forgalma sem mutatja a csökkenés jeleit. Nem véletlen, hogy az ország a világ egyik legkedveltebb nyaralóhelye. A szeretetreméltó vendégszeretet és a barátságos légkör keveréke évről évre milliókat vonz ebbe a fenséges régióba.
Lehetetlen néhány szóban összefoglalni Thaiföldet. A mosoly országa világszerte ismert látványos természeti tájairól, nyüzsgő üdülőhelyeiről és magával ragadó történelmi üdülőhelyeiről, a gyönyörű buddhista templomoktól a nagy palotákig.

Általános információk

Phi Phi szigetek - a Tropikus Paradicsom egy szelete a lábaiban!

A Phi Phi-szigetek egy kiemelkedő természeti szépségű területet foglalnak magukban. Az Andamán-tengerben, Phuket és Krabi között elhelyezkedő vonzó szigetcsoportot hívogató homokos strandok, türkizkék tengerek és drámai mészkősziklák jellemzik.
A Phi Phi-szigeteket hat sziget alkotja: Ko Phi Phi Don, Ko Phi Phi Leh, Ko Yung, Ko Mai Phai, Ko Bida Nai és Ko Bida Nok. Az összes sziget lakatlan, kivéve a csoport legnagyobb szigetét, a Phi Phi Dont. A szigetek népszerű egynapos kirándulási célpontok Phuketből és Krabiból, de ha inkább kerülnéd az egynapos kirándulásokat, egy ottani hotelben pihenhetsz, széles szállásválasztékot találsz megfelelő felszereltséggel és szolgáltatásokkal.

Phi Phi Donon közlekedni annyit tesz, hogy a kövezett ösvények és domboldali ösvények hálózatán sétálunk, vagy hosszú farkú hajóval utazunk különböző strandokra. A partvonal felfedezéséhez kajakok bérelhetők. Bármit is dönt a Phi Phi-n, szánjon időt arra, hogy felsétáljon a kilátóhoz (Panorama Point), és élvezze Thaiföld egyik leghíresebb kilátását.
A Monkey Beach és a Loh Dalumtól északnyugatra fekvő terület egy festői hely, ahol hosszú farkú makákók csapatai élnek. A főemlősök aranyosnak és játékosnak tűnhetnek, de még mindig vadon élő állatok, és karcolhatnak és haraphatnak. Sok hajótúra látogatja meg a strandot, de sajnos nem mindenki teszi ezt felelősségteljesen. Ha támogatni akarja a felelős turizmust Thaiföldön, kérjük, ne etesse a majmokat!

Mindent együttvéve: Phi Phi szigetek egy új desztináció az Unitravel tárában, de ígérjük, egy felejthetetlen pihenés helyszíne lesz! Tegye a bakancslistájára Ön is!



Ajánlat részletei

  • 2024.11.18 - 12.02.
  • 15 nap / 14 éj
  • 2 felnőtt
  • Deluxe Bungalow
  • Reggeli
  • Repülő

Listaár:
1.746.900 Ft/felnőtt
Akciós felnőtt ár:
979.900 Ft
Teljes összeg:
1.959.800 Ft
Megtakarítás:
-1.534.000 Ft

Hasonló ajánlatok