Unitravel Utazási Iroda

 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (1)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (2)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (3)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (4)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (5)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (6)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (7)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (8)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (9)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (10)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (11)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (12)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (13)
 • Ázsia - Törökország - Kappadókia (14)

Csodálatos Kappadókia

new-icon

Ajánlat részletei

 • - 2024.06.17.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
nan Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Érdekel az ajánlat

A https://unitravel.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://unitravel.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://unitravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Csodálatos Kappadókia program:

1. nap: Elutazás Törökországba menetrend szerint, Antalya megállóval, majd belső járattal továbbutazunk Kayseri repülőtérre. Miután megérkeztünk a célállomásra, megkezdjük a környéken lévő lenyűgöző sziklaformációk felfedezését, ahol időnk lesz gyönyörű fotókat készíteni. Ezt követően ebédelni indulunk, valamint bejelentkezünk a szálláshelyre.

2. nap: Fakultatív hőlégballonozási lehetőség az időjárási viszonyok függvényében, napfelkeltekor (a program a transzfert is tartalmazza, részvétel után visszatérünk a hotelbe, ahol a reggeli vár minket). Látogatás az UNESCO világörökség részeként ismert Göreme területére, ahol különleges barlangképződményeket és barlangtemplomokat láthatunk majd. Útunkat a Vörös völgyben (Red Valley) folytatjuk. Ez még nem minden! Pihenés és ebéd után az Ortahisar vára vár minket, amely a bizánci időkből maradt ránk, és a magasból gyönyörű kilátás nyíllik a környékre. Következő programunkat a borok szerelmesei és az újdonságra nyitottak is élvezni fogják, ugyanis megismerkedünk a régió izletes boraival és a borok készítésének folyamatával. A nap méltó lezárásaként a Devrent völgy (Devrent Valley) fog szolgálni.

3. nap: A reggelit követően Çavuşin településen kezdjük a napot, ahol tradicionális, kőbe vájt házakat láthatunk. Ezt a látványvilágot Paşabağ fogja kiegészíteni, amely népszerű a tündérkéménynek nevezett szikláiról, melyeket az időjárás viszontagságai és a természeti erők formáltak. Következő célpontunk egy avanosi fazekasműhely lesz, ahol megismerkedhetünk a térség leghíresebb kézműves termékeivel és előállításuk mikéntjével. Ebéd után Uçhisar felé vesszük az irányt. Ezen a napon, terveink szerint naplementekor még megtekintjük a környék madarainak sziklába vájt odúit a völgyben. Lehetőségünk adódik, hogy egy igazi ónix ásványokkal foglalkozó üzembe is bepillantást kapjunk. Este közösen visszatérünk a hotelba.

4. nap: Reggeli után Kaymakli földalatti városa lesz az első programunk. Az emberi kéz alkotta többszintes, folyosókkal és szobákkal teli létesítményben kényelmes sétát teszünk. Ezután a festői Ihlara völgybe indulunk, ahol a sziklába vájt Selime kolostort látogatjuk meg. Az ebédszünetet követően a természet szerelmeseinek kedvezünk és a Nar-tavat célozzuk meg, amely egy sós vizű kráter tó. A nap levezetéseként egy helyi bőrdíszműves fogad minket, ahol vásárolni is tudunk majd a magas minőségű termékek széles választékából.

5. nap: Reggeli a hotelban. A hangulatos Mustafapaşa (Sinasos) településre látogatunk, mely egészen a huszadik századig nyüzsgő görög közösségnek adott otthont, és ezt hangulata is tükrözi. Ezután egy régészeti feltárás helyszínére, Sobesosba utazunk, melynek története a római időkbe nyúlik vissza, és a régió fontos kereskedelmi csomópontja volt. Ebéd után még programunk része lesz a  Soğanlı-völgy, mely a kereszténység fontos központja volt, így több sziklatemplomnak is helyet ad. Napunk végén bejárjuk Taşkınpaşa keskeny utcáit is, és gyönyörködünk a gondosan megőrzött, tradicionális épületekben.

6. nap: A reggeli elfogyasztása után a következő programok közül választhatunk: kb. 2 órás quadozás vagy túrázás Uchisar irányába. Ebédet ezen a napon is biztosítunk!

7. nap: Szabadnap.

8. napReggelit követően kijelentkezünk a szállodából és elindulunk a Kayseri repülőtérre. Belsős repülőjárattal Antalyába érkezünk. Hazautazás Antalyából történik, Budapestre.

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt a prospektusunkban meghirdetett programok időpontja illetve sorrendje módosulhat az idegenvezető legjobb belátása szerint. 

Minimum létszám 14 fő

Étkezési rend:

Félpanziós ellátás(reggelik a szálláshelyen + ebédek a programok során).

Utazási információ (menetrend, poggyász kapacitás):

Tervezett menetrend: 

Budapest - Antalya 09.55h - 13.15h  (Smartwings)

Antalya - Kayseri 14.15h   - 15.30h  (Belső járat)

Kayseri - Antalya 10.35h  - 11.55h (Belső járat)

Antalya - Budapest 14.05h - 15.40h (Smartwings)


Poggyász kapacitás:  
Program  során 15 kg poggyászt biztosítunk a repülőjáratokon.

Tisztelt Utasaink / Tisztelt Partnereink!

Utazási Irodánk a check-in folyamatot az utasok helyett biztonsági és kényelmi okokból elvégzi. Csoportok esetében ennek megkezdésére a repülőgép menetrend szerinti indulásának idejét 24 órával megelőzően van lehetőségünk. FIX ülőhelyek többletszolgáltatás foglalása mellett is a csoport egészének becsekkolása egyidőben történik. Visszaúti beszállókártyák jellemzően a program utolsó napján kerülnek kiosztásra az idegenvezetők/csoportkísérők által.

*Gondoljunk a környezetünkre! Legtöbb légitársaság elfogadja a beszállókártyákat pdf formátumban, akár e-mailből bemutatva, ehhez viszont internetkapcsolat lehet szükséges, vagy előzetes letöltés!*

Fakultatív programok:

Hőlégballonozási lehetőség, transzferrel az árban: 

129.900,- Forint/fő

Az ár tartalmazza:

 • A repülőjegyet a Budapest-Antalya-Budapest útvonalon
 • Szállást 3*-os szállodában,félpanziós elláttással(Heybe Hotel Göreme vagy hasonló)
 • A leírásban szereplő programokat és étkezéseket
 • Transzfert (Antalya-Kayseri közötti repülőjárat)

Törökország

Törökország olyan változatos, mint egy tarka szőnyeg. Minden szála mást rejt: a történelem, a legendák, a hagyományok és a káprázatos természeti adottságok egyedülálló bájjal keverednek a modern élettel. Ma a Földközi-tenger partja, a Török Riviéra az egyik legkeresettebb utazási célpont. Kristálytiszta türkizkék tenger, festői öblök, narancs-, banán- és mandula ligetek, egekig nyúló csipkés hegygerincek, tengerbe szakadó sziklaszirtek és homokos strandok sokasága nyújtja a természet ölelő biztonságát. A mediterrán nyár szerelmeseit szállodák egész sora várja az egyszerű, kedves, családias kis hotelektől a luxust és szórakozási lehetőségek garmadáját kínáló hatalmas resortokig, ahol sportolási lehetőségek, nagyszerű kiszolgálás, változatos ételek, a mindennapokban élő hagyományok, a gyermekközpontúság és a magyar vendégeknek járó megkülönbözetett kedvesség egyádülálló élmény garantált.

Általános információk

Mesékbe illő sziklaformációival elvarázsolja az embert. Kappadókiában találhatóak a híres föld alatti városok, barlangtemplomok és lakások valamint világörökség részeként ismert helyszínek is. Ne hagyja ki!

 

Ajánlat részletei

 • - 2024.06.17.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
0 Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Hasonló ajánlatok