Unitravel Utazási Iroda

 • Chia Village Hotel
 • Chia Village Hotel
 • Chia Village Hotel
 • Chia Village Hotel
 • Chia Village Hotel
 • Chia Village Hotel
 • Chia Village Hotel
 • Chia Village Hotel
 • Chia Village Hotel
 • Chia Village Hotel
 • Chia Village Hotel
 • Chia Village Hotel

Chia Village Hotel

new-icon

Európa, Olaszország, Szardínia, Cagliari

Ajánlat részletei

 • - 2024.04.17.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
nan Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Érdekel az ajánlat

A https://unitravel.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://unitravel.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://unitravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Általános információk

Olaszországban kb 2-3 €/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő a szálláshelyen. Mértéke a településtől és a szálláshely kategóriájától függ.

Szállás leírás

Az üdülőközpont szívében, a mediterrán kertek színei által ölelve, minden szolgáltatásunk és figyelmünk középpontjában. A Hotel Village tökéletes az egész családdal való nyaraláshoz: hagyja, hogy a kicsik felfedezzék a tengert és a természetet, és felejthetetlen pillanatokat éljenek át együtt.

Bejelentkezés / kijelentkezés
Bejelentkezés: az érkezés napján, a szobabeosztás 14:00 órától. Kijelentkezés: a szobát a távozás napján 11 óráig kell elhagyni. Különleges igények esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Szobák

Classic Cottage:
Az új Hotel Village klasszikus szobáinak új bútorzata és színei még több fényt és kényelmet biztosítanak. A stílus modern és elegáns, a színek a szardíniai természetet idézik.
Körös-körül a természet és a mediterrán bozótos, míg a kilátás szinte minden szobából a falu és a kertek felé nyílik. A szobák többsége az első emeleten található, kilátással a falura.
A rendelkezésre álló hely miatt akár három személy számára is kényelmesek: a foglaláskor kérésre kiságy vagy egy harmadik ágy is elhelyezhető, 12 éves korig felár nélkül.

Classic Cottage Balcony:
Egyszerűség, elegancia és dizájn fogadja Önt az új Classic Cottage Balcony szobákban. Az új stílus egyszerű és hangulatos, dizájner bútorokkal és a természet színeivel. A mediterrán természet által körülvett szobákhoz erkély is tartozik, amely extra nyitott teret biztosít a pihentető pillanatokhoz. A rendelkezésre álló hely legfeljebb három fő befogadására alkalmas: a foglaláskor kérésre, 12 éves korig felár nélkül kiságy vagy harmadik ágy is elhelyezhető.

Garden Cottage:
Az új kerti szobák a földszinten találhatók, és egy kis kertre nyílnak, amely asztallal és székekkel van berendezve. Az új színek és bútorok illeszkednek a kert természetéhez, hangulatos és világos környezetet teremtve.
Ezek a szobák három személy számára is tökéletesek: a foglaláskor kérésre kiságy vagy egy harmadik ágy adható hozzá, 12 éves korig felár nélkül.

Superior Cottage:
Azok számára, akik szeretnék megtapasztalni a természetet Chia-ban, az új superior szobák nagy ablakkal rendelkeznek, amely a saját kertre nyílik. A kert, az ég és a homok színei visszaköszönnek a belső térben, egyes falak adják meg az alaphangot, a fehér falak pedig kiemelik a fényt. A felújított superior szobákban minden a természet ihlette eleganciával, egyszerű és vonalas. A rendelkezésre álló hely miatt három személy számára is tökéletesek: a foglaláskor kérésre, 12 éves korig felár nélkül kiságy vagy egy harmadik ágy is elhelyezhető.

Pool Cottage:
Az új szobák, amelyek kellemesen helyezkednek el a festői központi medence körül, privát kertet kínálnak, ahol a nyugodt pihenés pillanatait élvezheti. Csak egy kőhajításnyira vannak a bártól és a medence melletti Mezze étteremtől, közel az üdülőhely fő létesítményeihez és a Piazza degli Ulivi térhez.

Family Classic Cottage:
A családi házak, amelyek mindegyike felújított, a családok számára kialakított szobák. Mostantól új bútorokkal és színekkel rendelkeznek, amelyekkel még közelebb érezheti magát a természethez a Chia-ban.

Étkezési rend

Domus
Ez a Hotel Village új étterme, amelynek étkezője és nagy fedett terasza a kertek zöldje és virágai között található. Hangulatos, családias és családias, stílusa otthonos, már a nevétől fogva: a "domus" latinul a házat jelenti, a szardíniai nyelvben pedig "domu" lett belőle.
Így a svédasztalos reggeli és vacsora alkalmával világos és világos berendezés fogadja Önt, amely a hegyfok halvány kövére és a tengerpart fényére emlékeztet.
A Domus bőséges és ínycsiklandó reggelit, nemzetközi ételeket és mediterrán hatásokat tartalmazó svédasztalos vacsorákat kínál, és az olasz régiók konyhájának szentelt estéken ősi és csodálatos ízeket fedezhet fel.
Ízlelési utak
A Hotel Village vendégei minden este új ízeket, új hangulatot és új érzéseket fedezhetnek fel, ha más-más éttermet választanak vacsorájukhoz.

Tengerpart

Dune di Campana strand
Nagyon finom homok, az átlátszó tenger, ahol a fenék lágyan lejt, és ahol minden merülés egy új felfedezés.
A Conrad Chia Laguna Sardinia és a Village szállodáktól 700 méterre található, és a vendégek egész nap igénybe vehetik a hotelek és a strand közötti közlekedést.

Csomag tartalma

Mit tartalmaz a csomag?

 • A repülőjegyet, a repülőtéri adókat és illetékeket.
 • 7 éjszaka tartózkodás a választott hotelben, szobatípusban és ellátást.
 • Utasonként 1 db kézipoggyászt.

Nem tartalmazza a csomag:

 • Az idegenforgalmi adót.
 • Helyi transzfereket a célállomáson.
 • A feladható poggyász díját.
 • Magyar idegenvezetőt vagy helyszíni asszisztenciát.
 • Fakultatív programok díját.
 • Személyes kiadásokat.

Olaszország

Olaszország régóta a magyar utazók egyik kedvelt úti célja. Közelsége miatt rövid idő alatt, kényelmesen megközelíthető. Kedvező éghajlata, klímája, rengeteg látnivalója, gyönyörű homokos tengerpartjai miatt évről-évre rengeteg turista keresi fel. Olaszország természeti adottságai változatosak, északon az Alpok, nyugaton a Tirrén tenger, délen a Földközi és a Jón tenger, keletről az Adriai tenger határolja. A hegyek között gyönyörű, kristálytiszta vizű tavakat találunk, a környező tengereken pedig számos kisebb-nagyobb sziget vár felfedezésre. Gyönyörű, történelmi emlékek ezreit felsorakoztató városai minden évszakban várják a turistákat.

Szardínia

A smaragdzöld tenger a fehér homokos strandok között, Szardínia természeti kontrasztjai: egy ősi hagyományokban gazdag ország, ahol a természet még mindig vadon marad. A tengertől a hegyekig lélegzetelállító panorámák adják majd a hátteret a kellemes szardíniai nyaraláshoz. Kristálytiszta víz, puha, fehér homokos strandok, vad, illatos mediterrán bozótosokkal szegélyezett gránitsziklák: üdvözöljük Szardínián, az ezernyi kontraszt szigetén, amely egyedülálló régészeti örökségével és az emberek veleszületett vendégszeretetével is elcsábítja Önt.

Cagliari

Ha a legtisztább és kristálytiszta vizet, a legfehérebb és legszebb homokot keresi, amit valaha látott - akkor feltétlenül látogasson el a Cagliari külvárosában és környékén található dél-szardíniai üdülőhelyekre.

Festői strandok adják majd a hátteret a teljes csendben a napon töltött napoknak, a türkizkék vízben sétálgatva vagy a szardíniai partok érintetlen tengerfenékén sznorkelezve

Ajánlat részletei

 • - 2024.04.17.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
0 Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Hasonló ajánlatok