Unitravel Utazási Iroda

Kenya

new-icon

Kenya vagy hivatalosan a Kenyai Köztársaság a kelet-afrikai magasföldön, az Egyenlítő mentén fekvő ország. Északról Etiópia, északnyugatról Dél-Szudán keletről Szomália, délről Tanzánia, nyugatról Uganda és délkeletről az Indiai-óceán határolja. Nyugat-Kenya a Viktória-tóval az ország vadakban leggazdagabb területe. 

Kenya ajánlatok
new-icon

Leopard Beach Resort

Kenya
Kenya

A tekintélyes World Travel Awards által 2019-ben Afrika vezető üdülőhelyének választott Leopard Beach Resort & Spa a kiválóság hírében áll. A Kenya déli partján, Diani Beachen található üdülőhely jelentősen felújított szobákkal és kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik, így baráti társaságok, párok vagy gyermekes családok kedvenc nyaralóhelye.

Swahili Beach Resort

Kenya
Kenya

A Diani Beachen található Swahili Beach Resort tökéletes helyszín a tengerparti nyaraláshoz.

Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás

Kenya
Kenya

Kenyát hihetetlen vadvilágáról és lenyűgöző természeti tájairól ismerik, egy szafari remek módja annak, hogy mindkettőt megtapasztalja. Elefántokat, oroszlánokat, zebrákat és más állatokat láthat természetes élőhelyükön. Emellett csodálatos strandokkal rendelkezik, a türkizkék kristálytiszta tengervíz és a vakító fehér homokos partok felejthetetlenné varázsolják az ott töltött napokat.