Unitravel Utazási Iroda

 • Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás
 • Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás
 • Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás
 • Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás
 • Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás
 • Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás
 • Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás
 • Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás
 • Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás
 • Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás
 • Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás
 • Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás

Kenya Szafari és Tengerparti nyaralás

new-icon

Afrika, Kenya, Kenya

Ajánlat részletei

 • - 2024.05.27.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
nan Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Érdekel az ajánlat

A https://unitravel.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://unitravel.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://unitravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Program

1. nap: Indulás Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteréről átszállás Isztambulban, majd megérkezés Nairobi Nemzetközi Repülőterére.

2. nap: Érkezés a kora reggeli járattal 03:00 órakor. A bevándorlási hivatalnál tett rövid regisztráció után egy rövid pihenőre átmegyünk a közeli Four Points Airport by Sheratonba. 

Reggeli után 08:30-kor csatlakozunk a szafari vezetőihez a szafari autókban, és elhagyjuk Nairobit dél felé, első szafari célpontunk, az Amboseli Nemzeti Park felé.

Amboseli híres a szabadon élő afrikai elefántok nagy csordáiról, valamint a hatalmas gnúcsordákról és számos más állatról, köztük zsiráfokról, afrikai oroszlánokról, majmokról, zebrákról, hiénákról és antilopokról, a Kilimandzsáró, Afrika legmagasabb csúcsa pedig gyönyörű hátteret biztosít.

Érkezés az Amboseli Nemzeti Parkba, majd továbbutazás a nagyszerű parkon belül található Lodge-unkba, ahol lehetőségünk van néhány vad megfigyelésére útközben. Bejelentkezés az Oltukai Lodge-ban, majd ebéd és rövid pihenés következik. Később felfedezheti az Amboseli-síkságot egy délutáni safarin, mielőtt alkonyatkor visszatérne a Lodge-ba.

Vacsora és éjszakázás az Oltukai Lodge-ban. Félpanziós ellátás. 

3. nap: Amboseli Nemzeti Parkból való kilépés előtt egy rövid safarival kezdünk. Ez a kora reggeli időpont az egyik legjobb alkalom a Kilimandzsáró megtekintésére, ha az időjárás engedi. A kora reggeli fényben a Kilimandzsáró sötét lila árnyalatúvá változik, hóját pedig éteri rózsaszínűvé varázsolja.
A hegy magasan az Amboseli síkságon átvonuló elefántcsordák felett, egy időtlen afrikai kép.

Kilépve a parkból a közeli Taita Hills Game Sanctuary-ba hajtunk, ahol a Taita Hills Resort & Spa-ban ebédelünk, amely a Salt Lick Lodge bázishotelje. Ebéd után elindulunk a természetvédelmi területre. 

Este bejelentkezés a Salt Lick Lodge-ban, egy egyedi formájú Lodge-ban, ahol továbbra is élvezheti az állatok látványát, amint azok a Lodge melletti itatóhelyre érkeznek.

Vacsora és éjszakázás a SaltLick Lodge-ban. Félpanziós ellátás.

4. nap: A reggeli után elindulunk egy reggeli safarira a Taita Hills Conservancyben.

Következő állomásunk a Tsavo East Nemzeti Park, ahonnan az Ashnil Aruba Lodge-ba érkezünk ebédre. Délután folytatjuk safarit ebben a parkban, ahol a legcsodálatosabb látnivalók közül szemezgethetünk. Látni fogjuk a pálmafákkal beborított Galana-folyó éjkék vizében hempergő és egymást fröcskölő "vörös elefántokat", meglátogatjuk az Aruba-gátat, a Tsavo East másik fő látványosságát, amelyet állatok ezrei látogatnak.
A Yatta-fennsík, amely 300 méteres hosszával a világ leghosszabb lávafolyása, lenyűgöző látványt nyújt. 

Itt található a "bálna hátú" Mudanda-szikla, amely egy természetes gátat képez, amely több ezer elefántot vonz. A Lugard-vízesés bizarr erodált sziklákból áll, amelyeken keresztül a Galana folyó vize zuhatagokat és krokodiloktól hemzsegő medencéket alkotva zuhan alá. 
Visszatérés a Lodge-ba vacsorára és éjszakázásra.

5. napKora reggel safari a parkban, majd visszatérés reggelire, mielőtt elhagyjuk a Tsavo East Nemzeti Parkot és elindulunk Kenya déli partvidékére, Diani Beachre.

Érkezés a Swahili Beachre (VAGY EGYÉB) kora délután.

Éjszaka a Swahili Beach Resortban (vagy máshol).

5. - 11. nap: Töltsön egész napot a Diani tengerparton, ahol különböző tevékenységek közül választhat. Szállás a Leopard Beach Resort 5* Deluxe teraszos szobáiban, félpanziós ellátással. 
11. nap: Kora hajnali (02:00) kijelentkezés után transzfer a Nairobi repülőtérre, 04:15 kor felszállás. Majd rövid Isztambuli átszállás után érkezés délutáni órákban Budapestre.

Tipp

Kenyát hihetetlen vadvilágáról és lenyűgöző természeti tájairól ismerik, egy szafari remek módja annak, hogy mindkettőt megtapasztalja. Elefántokat, oroszlánokat, zebrákat és más állatokat láthat természetes élőhelyükön. Emellett csodálatos strandokkal rendelkezik, a türkizkék kristálytiszta tengervíz és a vakító fehér homokos partok felejthetetlenné varázsolják az ott töltött napokat.

Utazás

Minden Kenyába utazó látogatónak vízumra van szüksége a beutazáshoz, beleértve az uniós polgárokat is. Vízumot online igényelhet a https://evisa.go.ke/evisa.html oldalon.

Utazási információ

A Turkish Airlines Budapest-Istanbul-Nairobi-Budapest menetrendszerinti járataival

Tevezett menetrend

Odaút (Budapest-Istanbul-Nairobi):

2023.09.28.  Budapest 14:00 - Istanbul 17:10 

Menetidő: 3 óra 10 perc

2023.09.28  Istanbul 20:15 - Nairobi 02:45 (2023.09.29)

Menetidő: 6 óra 30 perc

 

Visszaút  (Nairobi-Istanbul-Budapest)

2023.10.08 Nairobi 04:15 - Istanbul 10:40
Menetidő: 6 óra 30 perc

2023.10.08 Istanbul 12:10 - Budapest 13:10

Menetidő: 2 óra 

Transzfer

Az utazás és a programok során transzfert biztosítunk minden szükséges útvonalon, 

Kézipoggyász: 8 kg
Feladott poggyász: 23 kgBelföldi járat Ukunda - Nairobi 

2023.10.07 Ukunda 17:45 - Nairobi 19:00

10 kg kézipoggyász
23 kg feladott poggyász 


Mit tartalmaz az ár

- 4x4-es szafari dzsip a 4 teljes szafari napra (felnyitható tetővel, tolóablakokkal, töltőaljzatokkal, Wi-Fi-vel).
- Tapasztalt, angolul beszélő sofőr vezetők szolgáltatásai a szafarin.
- Minden transzfer.
- Belföldi repülőjárat Diani- Nairobi között
- 3 éjszakai szállás a felsorolt szafari szállásokon és táborokban a szafari ideje alatt félpanziós ellátással.
- 5 éjszaka szállás a Leopard Beach Resort 5*-ban félpanziós ellátással.
- 2 éjszaka Nairobiban a Four Points by Sheraton szállodában reggelivel. Étkezés a programban feltüntetett módon (étkezés a feltüntetett módon).
- Parki díjak
- Belépési díjak az Amboseli Nemzeti Parkba, a Taita Hills Game Sanctaury-ba és a Tsavo East Nemzeti Parkba.
- Ivóvíz és gyümölcslé a szafari autóban.

Felár ellenében:
- Vízum, 55 USD személyenként.

Kenya

Kenya vagy hivatalosan a Kenyai Köztársaság a kelet-afrikai magasföldön, az Egyenlítő mentén fekvő ország. Északról Etiópia, északnyugatról Dél-Szudán keletről Szomália, délről Tanzánia, nyugatról Uganda és délkeletről az Indiai-óceán határolja. Nyugat-Kenya a Viktória-tóval az ország vadakban leggazdagabb területe. 

Ajánlat részletei

 • - 2024.05.27.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
0 Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Hasonló ajánlatok