Unitravel Utazási Iroda

Abu Dhabi

new-icon

Abu-Dzabi az Egyesült Arab Emírségek, valamint az azonos nevű emirátus fővárosa, az ország legnagyobb, egyúttal Dubaj után második legnépesebb városa, több mint 1 millió lakossal.

Abu Dhabi ajánlatok
new-icon

Le Méridien Abu Dhabi

Abu Dhabi
Egyesült Arab Emírségek

A Nemzeti Kiállítási Központ és a Marina Mall közelében található szálloda elkötelezett az iránt, hogy ezeket az élményeket a környék leggazdagabb művészeti, zenei, divat- és designeseményeinek ajánlásával biztosítsa. 

Crowne Plaza Abu Dhabi Yas Island

Abu Dhabi
Egyesült Arab Emírségek

A szabadidős utazóknak, családoknak kiemelten ajánljuk!

Radisson Blu Hotel Resort Abu Dhabi Corniche

Abu Dhabi
Egyesült Arab Emírségek

A Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche Abu Dhabi első osztályú tengerparti szállodája, amely kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedhet az Egyesült Arab Emírségek fővárosának felfedezéséhez. Fedezze fel a 11 000 négyzetméteres magánstrandot, a csúcskategóriás bevásárlóközpontokat és a kulturális látnivalókat, köztük a város legrégebbi erődjét, a Qasr al-Hosn-t.

Sheraton Abu Dhabi Hotel and Resort

Abu Dhabi
Egyesült Arab Emírségek

Nyissa fel a város szívében, a híres Corniche partján található, nemrég felújított Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resortot. A főbb bevásárló- és kereskedelmi negyedek gyalogosan elérhetőek, a nemzetközi repülőtér pedig könnyen megközelíthető az 5 csillagos szállodánkból.

Yas Island Rotana

Abu Dhabi
Egyesült Arab Emírségek

Az üzletben van szórakozás, és van üzlet a szórakozásban - és ez a középút, amit az Abu Dhabi Yas Island Rotana kínál. A szálloda egy teljesen működőképes üzleti központtal tökéletes hely a menekülésre vágyó szakemberek számára. Egy munkanap után a stílusos étkezőhelyekkel és bárokkal az izgalom és a szórakozás világába léphet.