Unitravel Utazási Iroda

 • Marina Plaza Tala Bay
 • Marina Plaza Tala Bay
 • Marina Plaza Tala Bay
 • Marina Plaza Tala Bay
 • Marina Plaza Tala Bay
 • Marina Plaza Tala Bay
 • Marina Plaza Tala Bay
 • Marina Plaza Tala Bay

Marina Plaza Tala Bay

new-icon

Ázsia, Jordánia, Aqaba

Ajánlat részletei

 • - 2024.02.20.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
nan Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Érdekel az ajánlat

A https://unitravel.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://unitravel.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://unitravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Szállás leírása

A szálloda az újonnan kialakított, nagy luxust kínáló Tala Bay üdülőhelyen található, mindössze 20 km-re délre a King Hussein nemzetközi repülőtértől és 15 km-re délre Akaba városától. A szálloda lenyűgöző kilátással büszkélkedhet a közeli kikötőre és az Akabai-öböl túloldalán emelkedő egyiptomi hegyekre. Minden szobája modern felszereltséggel rendelkezik és Tala Bay kikötőre, úszómedencére vagy a lenyűgöző akabai hegyekre néz.

Szobák

A szálloda  összesen 260 vendégszobával büszkélkedik, köztük 8 lakosztály, amely junior vagy senior lakosztályként foglalható.Továbbá 78 összekapcsolható vagy családi szoba és 28 nemdohányzó szoba is rendelkezésre áll. 

Étkezési rend

A szálláshelyen reggelis, félpanziós vagy teljes panziós ellátás vehető igénybe.

Éttermek:
Solero főétterem
A Marina Plaza főétterme nemzetközi és regionális ételeket is egyaránt kínál. Csábító svédasztalos kínálatával rendelkezik, amelyet a szálloda cukrászának édes kísértései követnek. Választható az a la carte vacsoratípus is. A gyertyafényes hangulat és a válogatott borlap gazdagítja a tökéletes estét. A teraszon szivarok széles választékát kínálják.

Sea Horse Pool bár
A közvetlenül a szálloda medencéjénél található bár frissítő italokat és változatos snack-, fagylalt- és süteményválasztékot kínál. Feltétlenül használja ki a Marina Plaza Happy Hours és egyéb akcióinak előnyeit a Sea Horse Barban.

Corner Bar
A Corner bár tökéletes hely a baráti összejövetelekhez, a sportmeccsek nézéséhez és a sakkozáshoz. A lobby közelében található Corner Bar LCD képernyővel és társasjátékok választékával, szivargyűjteménnyel és háttérzenével rendelkezik. 

Keleti sátor
Pihenjen kényelmes ülőalkalmatosságokon és a hagyományos szőnyegeken, miközben élvezheti a a teát, a kávét és az élő keleti zenét. 

Tengerpart

A Hotel bátran áll a Tala-öböl bejáratánál, Jordánia első számú luxuscélpontjánál. A Marina Plaza saját strandja kb. 250 méterre fekszik, de a szálloda medencéiben is felfrissülhet egy meleg napon.

Tipp

A szálloda lenyűgöző kilátással büszkélkedhet a közeli kikötőre és az Akabai-öböl túloldalán emelkedő egyiptomi hegyekre.

Beutazással kapcsolatos információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Jordániába az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/jordania

Vízum
Magyar állampolgárok számára Magyarországról Jordániába az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak: www.jordankonzulatus.hu

Amikor megérkezik a repülőtérre, mindenképpen találkozzon a fogadó ország képviselőjével (a fogadó ország nevével vagy a turisták nevével ellátott táblával) az útlevélellenőrző pult előtt. Az útlevél-ellenőrző pulthoz csak olyan képviselővel együtt mehet, aki rendelkezik az ingyenes vízummal rendelkező turisták listájával. Ha a turisták egyedül mennek át az útlevél-ellenőrzésen, az útlevél-ellenőrző tisztviselő 60 USD díjat fog kérni a jordániai vízumért.

Jordánia

Jordánia a Közel-Keleten található ország, mely Szíriával, Szaúd-Arábiával, a Vörös-Tengerrel, Palesztinával, Izraellel és Irakkal határos. Történelmileg igen gazdag ország, az emberiség legkorábbi falvainak adott otthont, számos ősi civilizációs emlék ma is megtalálható itt. A civilizáció hajnala óta Jordánia földrajzi elhelyezkedése miatt fontos szerepet játszik a kereskedelem és a kommunikáció csatornájaként, összekötve keletet és nyugatot, északot és délt, mindmáig betöltve ezt a szerepet.

Jordánia éghajlatát meleg, száraz nyarak és enyhe, csapadékos telek jellemzik, az éves átlaghőmérséklet 12 oC és 25 oC között mozog.

Jordánia különböző földrajzi adottságokkal rendelkezik.

Itt található a Holt-tenger, amely a Föld legmélyebben fekvő pontjának számít - 408 méterrel a tengerszint alatt. Legmagasabb pontja ezzel szemben a Jebel Umm El Dami, amely 1854 méterrel a tengerszint felett fekszik. Nagyobb városai közé tartozik a főváros, Amman északnyugaton, Irbid és AL Zarqa pedig északon. Karak és Akaba délen.

Itt található Petra romvárosa, melyet a világ egyik csodájaként tartanak számon, valamint a lenyűgöző Wadi Rum sivatag, amely több film forgatási helyszínéül szolgált már.

Aqaba

A Jordánia déli csücskében, a fővárostól, Ammántól körülbelül 4 órányira fekvő Akaba egy erős vonzerővel bíró tengerparti város. A múltat felidézni vágyók számára történelmi hangulatú Aqaba kellemes kiegészítője Amman nagyvárosi hangulatának.

Aqaba természeti környezete lenyűgöző: a keskeny tengerpartot festői hegyek veszik körül, és pálmafák szegélyezik. A kereskedelmi kikötő területe keletre, míg a szállodák és a turisztikai terület nyugatra található.

Történelmileg mindig is jelentős tengeri kikötő volt itt, már Salamon király idején is. 

Ajánlat részletei

 • - 2024.02.20.
 • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
0 Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Hasonló ajánlatok