Unitravel Utazási Iroda

  • Mirasole International
  • Mirasole International
  • Mirasole International
  • Mirasole International
  • Mirasole International

Mirasole International

new-icon

Európa, Olaszország, Ulisse Riviéra

Ajánlat részletei

  • - 2024.02.20.
  • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
nan Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Érdekel az ajánlat

A https://unitravel.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://unitravel.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://unitravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Általános információk

FIGYELEM. Olaszorszagban letezik egy idegenforgalmi ado, amelyet a turistak mindig a helyszinen fizetnek, kulonosen a bejelentkezeskor. Az ado osszege Olaszorszag regiojatol fugg. A szobaar nem tartalmazza az idegenforgalmi adot.

Szállás leírás

A Hotel Mirasole International Gaeta városának egyik legpanorámásabb pontján található, a híres Spiaggia di Serapo, amelytől csak néhány tíz méterre fekszik, és a mögötte található Monte Orlando Regionális Park zöldellő előhegye között.
Gaeta városközpontjához való közelsége és az azt körülvevő táj szépsége csak néhány azok közül a tulajdonságok közül, amelyek a Hotel Mirasole International-t kiváló bázissá teszik a nyári vakáció, a rövid üzleti utak vagy a kulturális látogatások számára.

Szobák

A Mirasole International által kínált, minden kényelemmel felszerelt megoldások tökéletesek, funkcionálisak és strukturáltak minden igényt kielégítenek, az egyénektől kezdve a rövid üzleti utakig, a családokig, a nyaralásokig.
A szálloda 134 teljesen felújított, modern stílusban berendezett szobával rendelkezik, és szinte mindegyikből lélegzetelállító panorámás kilátás nyílik a csodálatos Serapo strandra, amely minden alkalommal izgalmas! Így lehetőség van arra, hogy a gyönyörű táj varázsával ébredjen, és élvezze a reggelit (a szobaszerviznek köszönhetően) vagy a Gaeta-öböl által kínált gyönyörű és lenyűgöző naplementéket.

Étkezési rend

A helyi hagyományokra jellemző valódi ételek, amelyeket az elegancia és a gasztronómiai kifinomultság kritériumai szerint dolgoznak fel.
Egyedi ízek, amelyek elkerülhetetlenül utalnak arra a helyre, ahol az étterem található.

Tengerpart

SERAPO BEACH
A híres Serapo Beach, amelytől mindössze néhány tucat méterre található, és a mögötte található Monte Orlando Regionális Park zöld előhegye között helyezkedik el, a Mirasole International, amellett, hogy gyönyörű panorámát élvez, lehetőséget ad arra, hogy kihasználja a Serapo Beach néhány szomszédos strandját, és olyan helyet kínál, ahol pihentető napokat és társaságban tölthet, különösen a nyári szezonban.
A gyönyörű naplementék varázsa, amelyeket a Gaeta-öböl kínál, meleg színeivel elárasztja azokat, akik megállnak, hogy megnézzék őket, és minden alkalommal egyedülálló érzelmeket adnak! (A strandszolgáltatás nincs benne az árban, a helyszínen felár ellenében vehető igénybe.)

Tipp

Gaeta városának egyik legpanorámaibb pontján.

Olaszország

Olaszország régóta a magyar utazók egyik kedvelt úti célja. Közelsége miatt rövid idő alatt, kényelmesen megközelíthető. Kedvező éghajlata, klímája, rengeteg látnivalója, gyönyörű homokos tengerpartjai miatt évről-évre rengeteg turista keresi fel. Olaszország természeti adottságai változatosak, északon az Alpok, nyugaton a Tirrén tenger, délen a Földközi és a Jón tenger, keletről az Adriai tenger határolja. A hegyek között gyönyörű, kristálytiszta vizű tavakat találunk, a környező tengereken pedig számos kisebb-nagyobb sziget vár felfedezésre. Gyönyörű, történelmi emlékek ezreit felsorakoztató városai minden évszakban várják a turistákat.

Ulisse Riviéra

"A Riviera di Ulisse (Odüsszeia-part) legendákkal és a történelem szellemével átszőtt. A Tirrén-tenger, az ókori városok és Olaszország fővárosának, Rómának a szépsége egyetlen utazót sem hagy hidegen.
Az Odysseum partvonala csaknem száz kilométernyi érintetlen tengerpart, kristálytiszta vízzel és aranyszínű homokkal. A tenger hihetetlen tisztaságának köszönhetően az Odysseum partja megkapta az Európai Közösség kék zászlóját. A meredek sziklákkal váltakozó homokos strandok egyedülállóan szép tájat alkotnak. 

Ajánlat részletei

  • - 2024.02.20.
  • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
0 Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Hasonló ajánlatok