Unitravel Utazási Iroda

  • Orca Praia
  • Orca Praia
  • Orca Praia
  • Orca Praia
  • Orca Praia

Orca Praia

new-icon

Európa, Portugália, Madeira

Ajánlat részletei

  • - 2024.02.20.
  • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
nan Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Érdekel az ajánlat

A https://unitravel.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://unitravel.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://unitravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Hasznos információk

Portugáliában a törvényes fizetőeszköz az Euró (EUR). Helyi idő: GMT (-1 óra Magyarországhoz viszonyítva). Hivatalos nyelv a portugál. Portugália Dél-Európa és egyben a kontinentális Európa legnyugatibb állama, az Ibériai-félszigeten. Az országhoz két szigetcsoport – Madeira és az Azori-szigetek – is tartozik. Fekvésének megfelelően éghajlata enyhe óceáni, délen mediterrán beütéssel. Az éves középhőmérséklet 15°C.

Szállás leírás

A "Praia do Areeiro" nevű, fekete homokos és kavicsos strand melletti kiváltságos helyen, egy amfiteátrumban, egy tengerparti sziklán helyezkedik el a Hotel Orca Praia, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik az óceánra, és a legelőkelőbb hely a naplemente szemlélésére. 

A hotel 1993-ban épült. Összesen 128 szobával várják az ide látogatókat. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy csomagmegőrző, egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés (díjmentesen) teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. 

Szobák

A jól felszerelt és tágas szobákat 2019-ben teljesen felújították. Mindegyik közvetlen tengerre néző, csodálatos kilátást kínál az Atlanti-óceánra.
A szálloda összesen 124 szobával rendelkezik: 86 kétágyas (28m2), 35 Junior Suite (37m2) és 3 Fmamily Suite (52m2).

Étkezési rend

Reggeli - Felár ellenében választható a félpanziós ellátás is melyet a hotel étterme biztosít. Az étterem neve "Restaurant Panorama", ahol élvezheti a horizont nyugalmát és pihenhet az óceán hullámainak hangjára.

Tengerpart

A szálloda a sziklába épült, közvetlenül a partszakaszon található. Leereszkedés a tengerpartra a sétány lépcsőin. 

Tipp

Közvetlenül a sziklás tengerparta épült ez a hangulatos szálláshely, gyönyörű kilátással az Atlanti-óceánra. 

Portugália

Bár Portugália kis ország, mégis gazdag történelemmel, kultúrával és csodálatos tájakkal rendelkezik, melyet érdemes felfedezni. Merüljön el Lisszabon dinamikus forgatagában, hajózzon a Douro-folyón és élevezze a csodálatos szőlőkertek látványát, ne hagyja ki a híres porto-i bort, pihenjen Algarve gyönyörű homokos tengerpartjain vagy zarándokoljon el Fatima híres templomába. Történelmi és kultúrális látnivalók garmadáját kínálja ez az igazi csodaország a lenyűgöző műemlékektől kezdve a fantasztikus ételekig és borokig. 

Madeira

Madeira a vulkáni eredetű Madeira-szigetek legnagyobbika az Atlanti-óceánban, Lisszabontól 978 km-re. Az Afrikai lemezen fekszik, de Porto Santóval együtt politikailag és kulturálisan Európához tartozik mint Portugália autonóm régiója. Madeira éghajlata a jelentős magasságkülönbségek és a magasan húzódó vízválasztó miatt fölöttébb változatos: a tengerszint közelében mediterrán, kb. 1200 m fölött már hegyvidéki. A magassággal az éves és a napi hőingadozás is nő. A sziget északnyugati oldala lényegesen csapadékosabb és ennek megfelelően hűvösebb is, mint a délkeleti. 

Madeira fő nevezetessége a levadák (öntözőcsatornák) hálózata. A fő csatornák több szinten, kiváló túralehetőséget kínálva húzódnak végig főleg a sziget teljes nyugati és délkeleti részén. Egy részük sziklákba vájt alagutakban fut.

A sziget sziklás, illetve kavicsos partjai strandolásra nem igazán kedvezőek, de például PortoMoniz lávamedencéi igen ötletesek. A sziget egyetlen pici, természetesen homokos öble Caniçal közelében a Prainha nevű strand. Calhetánál mesterségesen alakítottak ki homokos partot. Calheta közelében találhatók a Szent Lőrinc-fok kopár sziklái.

Ajánlat részletei

  • - 2024.02.20.
  • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
0 Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Hasonló ajánlatok