Unitravel Utazási Iroda

Nyerje meg kirándulását: Elafonisi program

new-icon

Nyerjen kirándulást Elafonisi varázslatos, rózsaszín partjaira!

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Ha 2024. június 21. és 2024. június 30. között foglalja le 2024-es nyaralását a promócióban részt vevő hotelek valamelyikében, 2024. július 6. és 2024. szeptember 15. közötti indulással, részt vehet a sorsoláson, melyen Elafonisi kirándulást nyerhet! 

other_905_38252_elafonisi_program_2.jpg

A kirándulás részletei:

A napot a lenyűgöző Topolia-szurdoknál kezdjük, ahol az Agia Sofia cseppkőbarlang található, majd belekóstolunk Kréta ízeibe Manolis bácsi tavernájában. Ellátogatunk a Chrisoskalitissa kolostorhoz, ahol a kultúra és a történelem találkozik, majd Elafonisi varázslatos strandját élvezzük, ahol pihenés és kikapcsolódás vár bennünket. A napot Elos falucska és Stavros ínycsiklandó kóstolójával zárjuk, végül pedig Kréta egyik legnagyobb borászatában ízletes borokkal és lélegzetelállító panorámával búcsúzunk. 

Ne maradjon le erről a kivételes lehetőségről, foglalja le utazását még ma, és legyen Ön a szerencsés nyertes!

Sorsolás: 2024. július 3., szerda

A nyertest elektronikus úton értesítjük a sorsolás napján.

A sorsolásban részt vevő szálláshelyek:

1. Talea Beach Hotel ⭐⭐⭐ - Kellemes zöld környezet, nagyméretű medence, tengerparti bár, mediterrán hangulat all inclusive ellátással. Családosoknak is ajánljuk.


2. Manos Palace ⭐⭐⭐⭐ - Utasaink egyik kedvence! Bali legszebb részén fekszik, a homokos tengerpart pár perces sétával elérhető. Reggelivel.

3. Rethymno Residence ⭐⭐⭐⭐ - Felújított, modern szálloda all inclusive ellátással, jó ár-érték arányban.

4. Romanias apartmanok - Új építésű, medencés apartman, rendkívül jó ár-érték arányban, önellátással.

 

5. Mare Village ⭐⭐⭐⭐ - BEVEZETŐ ÁRON! Modern berendezésű, divatos hotel all inclusive ellátással, mely párokat és családokat egyaránt szívesen vár.

 

6. Mari Beach ⭐⭐⭐ - Közvetlenül a tengerparton fekvő hangulatos, családias hotel félpanziós ellátással, ahol a sziget legjobb bulijait tartják. Kifejezetten ajánljuk fiataloknak és baráti társaságoknak. 

 

7. Yassou Kriti ⭐⭐⭐ - Pihenjen all inclusive ellátással, közvetlen tengerparti szálláson! Minden korosztálynak, és családoknak is ajánljuk. 

Foglaláskor kérjük, írja a megjegyzés rovatba: „Elafonisi”.

A promóció más akciókkal nem vonható össze, a nyeremény nem átruházható és nem váltható készpénzre. Felhasználható a 2024-es nyári szezonban, a megadott indulási időszakon belül.

A jétékban résztvevő hotelek részletes leírásait, valamint a foglalási lehetőségeket itt találja: 

Résztvevő hotelek listája

A játékszabályt pedig itt: Játékszabály

 


 

2024-től áraink a repülőtéri illetéket és - charteres közlekedés esetén - a repülőtéri transzfert is tartalmazzák. A hirdetésekben látható árak tehát minden kötelezően fizetendő összeget tartalmaznak.

Tekintse meg az akciós ajánlatainkat és foglalja le álmai nyaralását!

 
Kérdése van, elakadt?
Kérdezze kollégánkat az alábbi elérhetőségeken vagy kérjen tőlünk személyreszabott ajánlatot!