Unitravel Utazási Iroda

  • Ázsia-Thaiföld-Phuket-IbisKata (1)
  • Ázsia-Thaiföld-Phuket-IbisKata (2)
  • Ázsia-Thaiföld-Phuket-IbisKata (3)
  • Ázsia-Thaiföld-Phuket-IbisKata (4)
  • Ázsia-Thaiföld-Phuket-IbisKata (5)
  • Ázsia-Thaiföld-Phuket-IbisKata (6)
  • Ázsia-Thaiföld-Phuket-IbisKata (7)

Ibis Phuket Kata Hotel

new-icon

Ázsia, Thaiföld, Phuket

Ajánlat részletei

  • - 2024.09.18.
  • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
nan Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Érdekel az ajánlat

A https://unitravel.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://unitravel.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://unitravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Szállás leírás

A tiszta vizű Kata strandtól 10 percre található Hotel Ibis Phuket Kata magas színvonalú szállást kínál vásárlási, illetve étkezési lehetőséggel és éjszakai szórakozóhelyekkel a közelben. A Hotel Ibis szobái divatos, modern stílusú berendezéssel rendelkeznek. A tágas és kényelmes szobák nagy sebességű internet-kapcsolattal és Wi-Fi-vel, fürdőszobával és 24 órás szobaszervizzel ellátottak.
A vendégek megmártózhatnak a medencében, és étvágyukat is csillapíthatják a harapnivalókat és italokat kínáló, egész nap nyitva tartó bárban. Önkiszolgáló business center 8Internet sarok számítógépekkel, nyomtatóval és scennerrel) várja a vendégeket. Készítse el, és kóstolja meg saját eredeti tapas-át a 20 különböző helyi ételt kínáló The Taste étteremben. A nap végén lazítson egy ital mellett a szálloda lobby bárjában.

Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz a Booking.com ügyfelei 8,2 pontra értékelték.

Szobák leírás

A Standart szoba 20 nm-es, a Family 31 nm-es, ott akár 2 gyerekkel is kényelmesen elfér. A szobák légkondicionáltak, erkélyesek, LCD TV, kávéfőzővel felszereltek. WIFI lehetőség biztosított.

Étkezési rend

Ázsiai és amerikai stílusú, svédasztalos reggeli a kijelölt étteremben, általában 7.00 és 10.00 között.

Tengerpart

A fehér homokos strand eléréséhez át kell menni az úton (igazából 2 útvonal van, az egyik vízszálító csövek mellett, ami rövidebb, a szebbik úton pedig jóvál hosszabb, 15 perc sétával érhető el a strand).

Tipp

Gazdaságos szálloda a Thaiföldi őszi-téli nyaralásához!

Program

Phuket+Bangkok-Emirates

2 éjszaka Bangkok, 9 éj tengerpart

1. nap: Elutazás Budapestről az Emirates járatával, átszállás Dubaiban.

2. nap: Érkezés Bangkokba a kora délutáni órákban. Graph Hotel**** , transzfer a bangkoki szállodába. Csoportos találkozó a helyi idegenvezetővel. Szabadprogram.

3. nap: Egész napos fakultatív programlehetőség – Maeklong Railway Market, Coconut Village, Damnoen Saduak Floating Market, csónakázás. Wat Ben, Wat Pho, Grand Palace.

4. nap: Délelőtt transzfer Phuketre:

Bangkok – Phuket  útvonalon különböző légitársaságok járataival szállítjuk utasainkat. (pl.:  AirAsia) Repülési idő kb. 1 óra.

Poggyász: 20 kg feladható- és egy maximum 5 kg súlyú kézipoggyász (55 x 38 x 20 cm). 

Phuket Repülőtér és a kiválasztott szálloda között a létszámtól függően légkondicionált buszokkal vagy autókkal biztosítjuk a transzfert (forgalomtól függően 1-1,5 óra).

4.-11. nap: Pihenés a tengerparton, fakultatív programlehetőségek magyar nyelven is.

12. nap: Kijelentkezés a hotelből. Szabadidő. Transzfer az esti órákban Phuketre.

13. nap: Hazarepülés Phuketről Budapestre, Dubai átszállással.

Hasznos információk

Az Ibis Hotel közelében teljes városi infrastrukturát talál: éttermek nagy választéka, szupermarketek, éjszakai bárok. Kb. 500 méterre van a Kata Beach strandja.
Közel van egy piac is, ahol helyi mezőgazdasági termékeket vehet: friss gyümölcsöket főleg, de ruházati cikkeket is talál.Pénzváltás és patika szintén a közelben.
1.5 kilométerre található a thai nép kedvence - a Nagy Buddha szobor.. a gyerekeket a közeli Dinó-parkba lehet elvinni, kb. 2 km-res távolságban, vagy meglátogatni a Fantasy parkot, ahol állatkert és oceánárium is található.
A Kata strandon panoráma kilátó található, ahonnan csodás kilátás nyílik a környékre és a városra.

 

Utazási információk, tervezett menetrend

Budapest – Dubai – Bangkok oda, vissza Phuket – Dubai - Budapest útvonalon az EMIRATES légitársaság járatára foglalunk helyeket utazóink számára.

Tervezett menetrend

Odaút: Budapest – Dubai: 15:10-23:20 / Dubai – Bangkok: 03:50-12:55 (+1 nap)

(5 óra 10 perc – 6 óra 5 perc)

Visszaút: Phuket – Dubai: 23:45-03:20 / Dubai – Budapest: 10:35-13:35

(6 óra 35 perc – 6 óra)

Poggyász: 20 kg feladható - és egy maximum 5 kg súlyú kézipoggyász (55 x 38 x 20 cm).

Bangkok – Phuket  útvonalon különböző légitársaságok járataival szállítjuk utasainkat. (pl.:  AirAsia) Repülési idő kb. 1 óra.

Poggyász: 20 kg feladható- és egy maximum 5 kg súlyú kézipoggyász (55 x 38 x 20 cm). 

Phuket Repülőtér és a kiválasztott szálloda között a létszámtól függően légkondicionált buszokkal vagy autókkal biztosítjuk a transzfert (forgalomtól függően 1-1,5 óra).

Fakultatív programok

 

Phi - Phi szigetek hajókirándulás - 2.800.- egész napos túra

James Bond szikla hajókirándulás + Koh Panyee úszó falu - 2.400.- egész napos túra

FantaSea show vacsorával - 2.650.- esti program

Phuket sziget túra tigris simogatással - 2.200.- fél napos

Phuket sziget túra elefánt látogatással - 1.800.- fél napos

Phuket sziget túra kombinált elefánt és tigris látogatással - 2.500.- fél napos

Similan szigetek túra - 3.900.- egész napos

Royal&Coral szigetek túra - 2.000.- egész napos

Simon Cabaret (ladyboy show) - 1.100.- esti program

 

A részvételi díjak Thai Baht-ban / fő értendőek.  A részvételi díjak tartalmazzák a transzfert, belépőjegyeket és az angol nyelvű idegenvezetést, valamint hajókirándulások esetében az ebédet.

Mit tartalmaz az ár?

AZ ÁR TARTALMAZZA

  • a nemzetközi repülőjegyet illetékekkel
  • a szállást a program szerint reggelivel
  • a transzfereket a repülőtértől a kiválasztott szállodáig
  • a magyar nyelvű asszisztenciát helyi képviselő által


AZ ÁR NEM TARTALMAZZA

  • az útlemondási biztosítást: 3 %
  • Balesetbiztosítást melyet irodánkban is megköthetnek, meglétét mindenképp javasoljuk

Thaiföld

A világnak ez a kiemelkedő része már régóta az első számú célállomás a Délkelet-Ázsiát felfedezni vágyó nyaralók számára. Thaiföld egyik fő vonzereje a hihetetlen sokszínűség és az úti célok széles választéka, Bangkok nyüzsgő környékétől a fényűző Koh Samui partvidékéig.
Thaiföld kivételes turisztikai forgalma sem mutatja a csökkenés jeleit. Nem véletlen, hogy az ország a világ egyik legkedveltebb nyaralóhelye. A szeretetreméltó vendégszeretet és a barátságos légkör keveréke évről évre milliókat vonz ebbe a fenséges régióba.
Lehetetlen néhány szóban összefoglalni Thaiföldet. A mosoly országa világszerte ismert látványos természeti tájairól, nyüzsgő üdülőhelyeiről és magával ragadó történelmi üdülőhelyeiről, a gyönyörű buddhista templomoktól a nagy palotákig.

Phuket

Pihenés Phuket szigeten – Isten hozott a Paradicsomban!

Phuket Thaiföld legnagyobb szigete és egyben az ország elsőosztályú üdülőhelye, amely azoknak az utasoknak tetszik a legjobban, akik egy szép, nyugodt, rentábilis, ugyanakkor egzotikus pihenést szeretnének.

Phuket az Andamani tenger fehér homokos és tiszta strandjai főleg a sziget nyugati oldalán vannak, ezért a legtöbb szálloda itt található. A festői táj hozzájárul ahhoz, hogy a szállás minden pihenő ízlésének feleljen meg. Hiszen vannak, akik a hegyoldalon, egzotikus növényzettel körülvéve szeretne pihenni, mások közvetlenül a tengerparton álló hotel részesítik előnyben. Phuket büszke lehet a magas szolgáltatásokat és komfort szintet nyújtó szállodaira: mindegyik nagyszerű sportlehetőségeket is nyújt vendégeinek, számos minőségi SPA procedúrát, csendes pihenés lehetőségét és természetesen finom ételeket! A Phuket-i hotelek szakácsai nagy mesterei nem csak a thai, de az európai konyhaművészetnek is!

A 4 és 5 csillagos hotelek árai nem nevezhetők alacsonynak, de teljes mértékben indokoltak: a szépség és nyugalom eme oázisa és a szolgáltatások és felszereltség minősége nem lehet olcsó. De mi így is a legjobb lehetséges árakat ajánljuk a legjobb szállodákban e Föld e paradicsomi csücskén!

Ugyanakkor Phuket a pezsgő éjszakai életéről is híres! És Phuketen található Ázsia egyik legnépszerűbb „Vidámpark”-ja, a Phuket Fantasea szórakoztató park. Az egzotikus építészet és az ultramodern attrakciók és előadások kombinációja (melyekben többek között élő elefántok vesznek részt) felejthetetlen benyomást tesznek minden vendégben

Az Andaman-szigetek gyöngyszeme messze az ország egyik leghíresebb üdülőhelye, amelyet a nászutasok és az egzotikus kikapcsolódást kereső nyaralók kedvelnek.

Bár Phuket mindenütt Thaiföld bulifővárosaként ismert, ez a csodálatos régió ennél sokkal többet kínál - nem csak hedonista teliholdas bulikat! Phuket fő látványosságai közé tartozik a számos buddhista műemlék, templomok, izgalmas víziparkok és csodálatos természetvédelmi területek.

Ajánlat részletei

  • - 2024.09.18.
  • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
0 Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Hasonló ajánlatok