Unitravel Utazási Iroda

 • Barcelona városlátogatás
 • Barcelona városlátogatás
 • Barcelona városlátogatás
 • Barcelona városlátogatás
 • Barcelona városlátogatás
 • Barcelona városlátogatás
 • Barcelona városlátogatás
 • Barcelona városlátogatás

2024 Barcelona Városlátogatás

new-icon

Európa, Spanyolország, Barcelona

Ajánlat részletei

 • 2024.08.15 - 19.
 • 5 nap / 4 éj
 • 1 felnőtt
 • Standard szoba
 • Félpanzió
 • Repülő

Listaár:
405.600 Ft/felnőtt
Akciós felnőtt ár:
379.900 Ft
Teljes összeg:
379.900 Ft
Megtakarítás:
-25.700 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Tipp

A műemlékek széles skálája mellett egy rendkívül elegáns, tiszta tengerparti város képe rajzolódik ki a látogatók előtt. Gaudi építészeti csodái, a gótikus negyed hangulata, a Rambla nyüzsgése felejthetetlen élménnyel ajándékoznak meg mindenkit!

Barcelona városlátogatás program

1. nap: 

Elutazás menetrend szerint Budapestről. A csomagok felvétele után a csoportot a repülőtéren az érkezési csarnokban várja idegenvezetőnk. 

2.nap: BARCELONA (fakultatív kirándulás autóbusszal)

Reggeli a hotelben, majd szabadprogram vagy fakultatív kirándulás.
Ismerkedés Barcelona híres épületeivel és belvárosával. Természetesen a méltán híres Sagrada Familia (Szent Család) templom is megtekintésre kerül (kívülről tekintjük meg a program során!)

3. nap: MONTSERRAT

Reggelit követően egész napos Montserrat kirándulásra indulunk, a közeli hegyekben a csoport felkeresi a vad sziklák közé ékelt zarándokhelyet. Montserrat bencés kolostora számos műkincset rejt magában. A Katalánok zarándokhelye ámulatba ejti az ide látogatókat!
Vacsora a hotelben.

4. nap: Reggeli után szabadprogram

A helyszínen extra program lehetőség (hajós kirándulás)! Costa Brava fél napos hajókirándulás. Hajókázás a sziklákkal és öblökkel szegélyezett Costa Bravan Tossa de Mar-ig. Ismerkedés a tipikus mediterrán hangulatú városka nevezetességeivel, majd szabadidő. A program az időjárás függvényében a szabadnapok egyikén indulhat! A program borkostólóval zárul.  A pontos árról, kérjük, hogy a helyszínen érdeklődjenek az idegenvezetőnél!

Vacsora és szállás a hotelben.

5. nap: Barcelona - Este hazautazás Budapestre

Reggelit követően kijelentkezés a hotelből, csomagok elhelyezése a csomagszobában. Kora délután fakultatív program keretein belül látogatás a Güell-Parkba, ahol Gaudi lenyűgöző alkotásaiban gyönyörködhetünk, majd a belvárosban épült lakóházak megtekintése. Ezután indulás a reptérre.

 

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt az ajánlatban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, illetve a programok sorrendje változhat a repülő menetrendjétől függően!

 

A helyi idegenvezető csak a programokon, az érkezés és az induláskor tartózkodik a csoporttal!

Minimum létszám: 20 fő

Utazási információ (menetrend, poggyász kapacitás):

Utazás: 

- Ryanair vagy Wizzair menetrend szerinti járatával, dátumtól függően

- Reptéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal


Poggyász kapacitás: Wizzair vagy Ryanair szabályzata szerint. 2 éves kor felett, személyenként 1 db kézipoggyászt, illetve 1 db 10 kg-os feladott poggyászt biztosítunk. Amennyiben szeretne 20kg-os feladott poggyászt a 10 kg-os helyett, kérjük jelölje PLUS opciónkat a foglaláson, melyhez most fix ülőhely foglalás is tartozik!

Az ár előzetes ülőhely foglalást NEM tartalmaz! Amennyiben biztosan egymás mellett szeretnének ülni a repülőn, úgy lehetőség van felár ellenében ülőhely foglalásra oda és visszaútban is. Az aktuális járatra érvényes felár pontos összegéről információt kollégáink tudnak adni.


MEGJEGYZÉS! Csoportos utazás estén azon utasoknak, akik Elsőbbségi beszállást vásároltak ugyan úgy meg kell várniuk a többi utas társukat is, amíg az Ő poggyászuk megérkezik. 

Tisztelt Utasaink / Tisztelt Partnereink!

Utazási Irodánk a check-in folyamatot az utasok helyett biztonsági és kényelmi okokból elvégzi. Csoportok esetében ennek megkezdésére a repülőgép menetrend szerinti indulásának idejét 24 órával megelőzően van lehetőségünk. FIX ülőhelyek többletszolgáltatás foglalása mellett is a csoport egészének becsekkolása egyidőben történik. Visszaúti beszállókártyák jellemzően a program utolsó napján kerülnek kiosztásra az idegenvezetők/csoportkísérők által.

*Gondoljunk a környezetünkre! Legtöbb légitársaság elfogadja a beszállókártyákat pdf formátumban, akár e-mailből bemutatva, ehhez viszont internetkapcsolat lehet szükséges, vagy előzetes letöltés!*

Választható programok:

Monserrat  kirándulás magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 15 fő): 45 900 Ft

Güell Park Belépőjegy(min. 10 fő): 8.900 Ft

Utasaink kedvelt fakultatív programjai már elérhetőek kedvezményes 2 illetve 3 az egyben csomagajánlatként, megtakarítási lehetőséget kínálva! Keresse elérhető ajánlatainkat a foglalások során az extra szolgáltatásokat kínáló listákban.

2=3 Programcsomag BARCELONA ( Barcelona-Monserrat + Güell-Park)

Kedvezményes ár 52 900 Ft/fő

*Fakultatív programokra való előzetes jelentkezés nélkül nem tudjuk garantálni a  helyszíni részvétel lehetőségét. A leírásban feltüntett programok árai 2024-ben érvényesek. 

Az ár tartalmazza:

- a repülőjegyet Budapest - Barcelona - Budapest útvonalon, menetrend szerinti járattal, személyenként 10 kg-os feladható poggyásszal + személyenként fedélzetre vihető kisméretű kézipoggyásszal

- a repülőtéri illetékekeket és egyéb díjakat

- 3*-os szálloda félpanzióval a Costa Braván.

- a helyi, magyar nyelvű idegenvezetést az út során
 
Külön fizethető:

- Fakultatív kirándulások

a repülőtér - szálláshely közötti transzferek

Idegenforgalmi adó: 

- 3*-os hotel esetén kb 2 EUR/fő/éj kötelezően fizetendő a szállodába érkezéskor a helyszínen.

Spanyolország

Változatos földrajzi tájegységeivel és kultúrájával Spanyolország Európa egyik legvonzóbb nyaralóhelye. Gazdag építészeti és történelmi öröksége (egyedülállóak Európában, és az ország egyik legértékesebb kulturális kincsét képezik a mór és zsidó kultúra csodálatos emlékei), a mesés kisvárosok, a zöldellő óceánpart és vadregényes tájai mind elkápráztatják az odautazókat. Spanyolország annak is mindig új meglepetésekkel szolgál, aki évek óta látogatja, hiszen Európa egyik legszebb, legérdekesebb, legizgalmasabb országa.  

Barcelona

Európa egyik leghíresebb, legszebb, legizgalmasabb és leghangulatosabb metropolisza, a katalán főváros. A műemlékek széles skálája mellett egy rendkívül elegáns, tiszta, tengerparti város képe rajzolódik ki a látogatók előtt. Barcelona a modernizmus fővárosa, és a 20. századi avantgarde művészet legbátrabb szárnypróbálgatásainak helyszíne, valamint a modern várostervezés egyik legjobb példája. Gaudi építészeti csodái, a gótikus negyed hangulata, a Rambla nyüzsgése, a remek gasztronómia, vidám, mosolygós, élettel teli emberek, mediterrán légkör és növények várják az ide látogatókat.

Ajánlat részletei

 • 2024.08.15 - 19.
 • 5 nap / 4 éj
 • 1 felnőtt
 • Standard szoba
 • Félpanzió
 • Repülő

Listaár:
405.600 Ft/felnőtt
Akciós felnőtt ár:
379.900 Ft
Teljes összeg:
379.900 Ft
Megtakarítás:
-25.700 Ft

Hasonló ajánlatok