Unitravel Utazási Iroda

Exe Las Palmas

new-icon

Európa, Spanyolország, Kanári-szigetek, Gran Canaria

Ajánlat részletei

  • - 2024.05.06.
  • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
nan Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Dátumok | Árak | Foglalás

Érdekel az ajánlat

A https://unitravel.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://unitravel.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://unitravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Spanyolország

Változatos földrajzi tájegységeivel és kultúrájával Spanyolország Európa egyik legvonzóbb nyaralóhelye. Gazdag építészeti és történelmi öröksége (egyedülállóak Európában, és az ország egyik legértékesebb kulturális kincsét képezik a mór és zsidó kultúra csodálatos emlékei), a mesés kisvárosok, a zöldellő óceánpart és vadregényes tájai mind elkápráztatják az odautazókat. Spanyolország annak is mindig új meglepetésekkel szolgál, aki évek óta látogatja, hiszen Európa egyik legszebb, legérdekesebb, legizgalmasabb országa.  

Ajánlat részletei

  • - 2024.05.06.
  • nap / éj

Akciós felnőtt ár:
0 Ft
Teljes összeg:
0 Ft

Hasonló ajánlatok